Το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο μέσα σε σπηλιά. Απίστευτη εμπειρία που θυμίζει Φλίνστοουνς! [Εικόνες]

Θέλετε έστω και για λίγο να μεταφερθείτε στη λίθινη εποχή, αλλά παράλληλα να απολαύσετε τις πολυτέλειες της σύγχρονης εποχής; Τότε το ξενοδοχείο Kagga Kamma έχει κτισθεί για σας!

Θυμόμαστε μάλλον όλοι την καλοκάγαθη οικογένεια των Flintstones που ζούσαν στη λίθινη εποχή, αλλά διέθεταν και κάποιες ανέσεις, όπως το περίφημο αυτοκίνητο με τους πέτρινους τροχούς! Αν και εσείς θα θέλατε έστω και για λίγο να δείτε πώς είναι να ζει κανείς σε μια εποχή περίπου δυόμισι εκατομμύρια χρόνια πριν, δεν έχετε παρά να κλείσετε δωμάτιο στο περίφημο ξενοδοχείο Kagga Kamma, στη Νότιο Αφρική!

Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο ανάμεσα στα βράχια, στα βουνά Cederberg, περίπου 300 χιλιόμετρα απόσταση από το Κέιπ Τάουν, και διαθέτει σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αλλά και με βραχογραφίες που χρονολογούνται 6.000 χρόνια πριν.

Για τους λάτρεις της φύσης υπάρχει η δυνατότητα να κοιμηθούν κάτω από τα αστέρια, χωρίς να στερηθούν καμία από τις πολυτέλειες ενός σύγχρονου καταλύματος.

Οι ιδιοκτήτες του περίφημου πέτρινου ξενοδοχείου αγόρασαν την έκταση το 1986 και έκτισαν αρχικά μερικά δωμάτια για του ίδιους και για τους φίλους τους, αλλά όταν διαπίστωσαν πόσο δημοφιλής ήταν ο τόπος και πόσοι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν τις διακοπές τους στα βουνά της Νοτίου Αφρικής, έφτιαξαν το περίφημο ξενοδοχείο Kagga Kamma το 1988, το οποίο λειτουργεί και ως φυσικό καταφύγιο.

Το διαφορετικό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει δέκα σουίτες – σπηλιές, από τις οποίες η θέα στα γύρω βουνά είναι απλά μοναδική και η διανυκτέρευση σε αυτές κοστίζει 190 ευρώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το καταπληκτικό ξενοδοχείο και αποφασίστε αν θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός σας!

Η θέα από τις πέτρινες σουίτες στα γύρω βουνά αποζημιώνει και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη.

Ποιος είπε ότι η λίθινη εποχή δεν διαθέτει πολυτέλεια;

Το ξενοδοχείο έχει προβλέψει «δωμάτια» και για τους ρομαντικούς!

Η τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου ανάμεσα στα βράχια.

Ένα ρομαντικό δείπνο με ατμόσφαιρα!

Τα δωμάτια διαθέτουν βραχογραφίες που χρονολογούνται 6.000 χρόνια πριν.

Το Kagga Kamma είναι έτοιμο να δεχθεί τους επισκέπτες στις δέκα πέτρινες σουίτες του.

Πηγή