πήρε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

Δείτε την αντίδραση αυτής της γιαγιάς μόλις πήρε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

Η γιαγιά Εύα πήρε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής της και θα καταλάβετε γιατί.

Η γυναίκα από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, βρισκόταν σπίτι της την περασμένη Κυριακή όταν άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα. Ήταν η Μιράντα και ο Ντόνι, η νύφη και ο γιος της, ο οποίος πήρε άδεια από τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Περλ Χάρμπορ όπου εργάζεται ως στρατιωτικός. Κι ενώ αυτή η έκπληξη είναι ήδη αρκετή για να κάνει κάθε μητέρα ευτυχισμένη, το ζευγάρι της επιφύλασσε κάτι καλύτερο! Της έφεραν να γνωρίσει την εγγονή της, τη μικρή Melissa Faith!

Η Μιράντα και ο Ντόνι είχαν κρατήσει μυστικό την έγκριση της υιοθεσίας της κορούλας της και αποφάσισαν ότι μια τόσο σημαντική είδηση δεν θα μπορούσαν να τη μοιραστούν από το τηλέφωνο. Γι’ αυτό και πέταξαν αεροπορικώς για τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και έκαναν αυτήν την καταπληκτική έκπληξη στη γιαγιά.

«Επιλέξαμε να μην το πούμε στις οικογένειές μας και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους», λέει η Μιράντα. «Θέλαμε να προστατέψουμε τις καρδιές τους αλλά και τις δικές μας. Είχαμε όμως πολύ μεγάλη πίστη. Μόλις το μωρό έγινε και επίσημα κόρη μας, αποφασίσαμε να μοιραστούμε την είδηση από κοντά!», συμπληρώνει η ίδια.

Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=n0s73Z71mKA”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *