Το θαυματουργό μείγμα από μηλόξιδο και πιπέρι καγιέν που θεραπεύει τον πόνο στα γόνατα, στα οστά και στις αρθρώσεις

Η αρθρίτιδα είναι η φλεγμονή των ιστών των αρθρώσεων (όταν επηρεάζονται αρκετές αρθρώσεις, η ασθένεια αυτή ονομάζεται πολυαρθρίτιδα). Η ακριβής αιτία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί. Είναι γνωστό μόνο ότι η χρόνια λοίμωξη πυροδοτεί αυτή τη διαδικασία και καθίσταται η αιτία της αυτοάνοσης βλάβης – το ανοσοποιητικό ενός προσώπου επιτίθεται στις δικές του αρθρώσεις.

Ταυτόχρονα, τα θέματα του μεταβολισμού διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο εδώ. Η συντριβή των αρθρώσεων γίνεται συμμετρικά, και από τις δύο πλευρές (για παράδειγμα, και οι δύο αγκώνες ή και τα δύο γόνατα). Ο πόνος μπορεί να είναι πιο έντονος σε κατάσταση ηρεμίας, οπότε το πρωί ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί αμέσως δυσφορία. Χωρίς θεραπεία οι αρθρώσεις θα συνεχίσουν να «συντρίβονται».

Ποιες είναι οι επιλογές θεραπείας; Συχνά οι ασθενείς στηρίζονται στην λογική όπως: για ποιο λόγο υπάρχει η θεραπεία εάν η ρευματοειδής αρθρίτιδα δεν ανταποκρίνεται σε αυτή;

Αλλά αυτή η άποψη δεν λαμβάνει υπόψη ένα σημαντικό γεγονός: όσο περισσότερο καταστέλλεται η φλεγμονώδης διαδικασία, τόσο λιγότερο επηρεάζει τις αρθρώσεις. Ναι, πράγματι, η αιτία δεν μπορεί να εξαλειφθεί, αλλά τα σύγχρονα φάρμακα μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την φλεγμονή.

Δείτε ένα υπέροχο φυσικό φάρμακο που πραγματικά κάνει θαύματα… Οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το θαυμαστό μείγμα έχουν δει αποτελέσματα. Τα συστατικά είναι:

– 2 κουταλιές της σούπας πιπέρι καγιέν

– 1 φλιτζάνι μηλόξυδο ή 1/2 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (ζεστό)

– 1,27 cm  τριμμένου τζίντζερ

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να το κάνετε σωστά. Πώς να το προετοιμάσετε; Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να προσθέσετε τριμμένο τζίντζερ και πιπέρι καγιέν στο μηλόξυδο ή στο ζεστό ελαιόλαδο.

Στη συνέχεια, πρέπει να το ανακατεύετε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιογενής πάστα. Εφαρμόστε αυτή την πάστα σε όλες τις πληγείσες περιοχές δύο φορές την ημέρα και αφήστε την να δράσει για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στεγνώστε. Αποθηκεύστε οτι απέμεινε στο ψυγείο. Ανακατέψτε την πριν την επόμενη εφαρμογή.

Οι φλεγμονώδεις αρθρώσεις δεν είναι αστείο. Αυτή η φυσική θεραπεία μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να αντιστρέψετε τις θανατηφόρες επιπτώσεις του χρόνου. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συνταγή παραπάνω για πόνο στο γόνατο και στις αρθρώσεις και σε άλλες καταστάσεις έντονου πόνου.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Πηγή