Τι πρέπει να τρώτε

Τι πρέπει να τρώτε για να χάσετε βάρος αυτό το καλοκαίρι

Τι πρέπει να τρώτε για να χάσετε βάρος αυτό το καλοκαίρι

Μπήκε ο Μάιος και πριν το καταλάβετε θα έχει έρθει και ο Ιούνιος και θα κατεβάζετε τις ρακέτες και τα μαγιό, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Για να μη βγείτε λοιπόν απροετοίμαστες στην παραλία, πρέπει να αλλάξετε κάποιες συνήθειες και να υιοθετήσετε καινούριες, που θα κάνουν όλους να τρίβουν τα μάτια τους. Αν ονειρεύεστε ένα σώμα χωρίς ίχνος λίπους, τότε αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για χάσετε τα περιττά κιλά. Εντάξτε τις παρακάτω τροφές στην καθημερινή σας διατροφή και η επιτυχία είναι δεδομένη.

  • Σμέουρα

Τα σμέουρα περιέχουν φλαβονοειδή, που βοηθάνε το σώμα να παράγει την αδιπονεκτίνη, μια ορμόνη η οποία έχει συνδεθεί με χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και με την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Επίσης, είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών γι αυτό και σας κρατάνε χορτάτους για πολλές ώρες.

  • Βατόμουρα

Μια έρευνα που διεξάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Michigan έδειξε ότι μια διατροφή πλούσια σε βατόμουρα, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που το λίπος αποθηκεύεται στο σώμα και επίσης μπορεί να μειώσει τη κοιλιακός λίπος. Επιλέξετε αυτά τα γευστικά φρούτα για να κάνετε την απώλεια βάρους εύκολη υπόθεση.

Πηγή