Τιμώρησε τον Γιο της επειδή έκανε Bullying σε ένα Κορίτσι. Προσέξτε όμως τον Τρόπο που το Χειρίστηκε… Μήπως το Παρατράβηξε;

Ο παράξενος τρόπος που μία μητέρα αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα στο γιο της έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όταν η 30χρονη έμαθε πως ο γιος της ενοχλούσε ένα κορίτσι στο σχολείο, ταράχτηκε πάρα πολύ. Έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία συμπεριέλαβε και εκείνον:

«Πραγματικά έχω αηδιάσει από το γεγονός πως ο 12χρονος γιος μου το θεώρησε καλό να πατήσει τα ολοκαίνουργια παπούτσια από ένα κορίτσι στο σχολείο με τόση δύναμη που κατάφερε να της σπάσει το τακούνι. Θα σου πω κάτι Jacob, εάν συνεχίσεις τέτοιες συμπεριφορές, εγώ η ίδια θα σε παραδώσω στους γονείς τους να σε τιμωρήσουν όπως θεωρήσουν πρέπον… και ξέχνα το δώρο γενεθλίων σου, γιατί με αυτά τα χρήματα θα πάρεις ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια για αυτήν την κοπέλα, όπως και ένα μπουκέτο λουλούδια! ‪#‎iwillnothaveabullyinmyhouse»

Πάνω από 55,000 άνθρωποι έκαναν like στη ανάρτηση αυτή και όπως ήταν αναμενόμενο πυροδότησε αρκετές συζητήσεις: «Ο καημένος ο γιος σου. Αυτό θα τον στοιχειώνει για πάντα» και «Το να “δώσεις” τον γιο σου έτσι είναι επίσης μια μορφή bullying. Μάλλον από σένα θα το πήρε. Κρίμα που δεν μπορείς να το δεις.»

Στη συνέχεια όμως εκείνη ανανέωση τη δήλωσή της:

«Update: Για να απαντήσω μερικές ερωτήσεις. Ναι, ο γιος μου μπορεί να το δει. Είχα βάλει το όνομά του αρχικά στην ανάρτηση για να δουν οι φίλοι του ότι οι πράξεις μας έχουν και συνέπειες. Δεν είναι μεγάλος, έξυπνος, σκληρός ή αστείος. Είναι ένα 12χρονο αγοράκι που πρέπει να λογοδοτήσει στη μητέρα του. Δεν με νοιάζει αν κάποιος συμφωνεί με τη στάση μου ή όχι. Ο γιος μου ντρόπιασε ένα κορίτσι ενώ δεν έπρεπε. Το ότι τον ντροπιάζω και εγώ με τη σειρά μου δεν συγκρίνεται με αυτό που ένιωσε το κορίτσι όταν όντας νέο στο σχολείο περπατούσε με σπασμένο παπούτσι και δακρυσμένο.»

Τέλειωσε τη συζήτηση με ένα θετικό σημείωμα:

«ΥΓ… εννοείται πως του μίλησα για τη συμπεριφορά του. Δεν έβαλα απλά το όνομά του στη συζήτηση και τον άφησα να το διαβάσει και πιστεύω πως δεν θα επαναληφθεί μια τέτοια συμπεριφορά.»

Δεν είμαστε σίγουροι πως θα αντιδρούσαμε αν η μητέρα μας έκανε κάτι παρόμοιο όταν ήμασταν 12. Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο, αν και μερικοί λένε πως η μητέρα αυτή το παρατράβηξε λίγο. Τι πιστεύετε εσείς; Πηγή