Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού: «Ήταν δύσκολο. Έκλαιγα γιατί έκλεισε ένα κεφάλαιο»

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού: «Ήταν δύσκολο. Έκλαιγα γιατί έκλεισε ένα κεφάλαιο»

Όσα αποκάλυψε για τον αποχωρισμό που την… ζόρισε.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Κώτρου Κωστόπουλου, Αμαλία, βρίσκεται στην Αμερική, όπου σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Berkeley, της California.

Η Τζένη Μπαλατσινού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τους δημοσιογράφους Ναταλία Αργυράκη και Αστέρη Κασιμάτη μίλησε για τον αποχωρισμό από την κόρη της, ενώ παραδέχτηκε πως έκλαψε.

«Παρόλο που ήμουν καλά προετοιμασμένη ότι θα φύγει και θα κόψει για δεύτερη φορά τον ομφάλιο λώρο. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί η επιτυχία της είναι 100% δική της. Πάλεψε μέσα σε δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια και δεν έχασε τον στόχο της. Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνει αυτό που ήθελε από μικρή. Η στιγμή του αποχωρισμού, γιατί ήμασταν δέκα μέρες μαζί στην Αμερική, ήταν δύσκολη. Έκλαιγα στο ξενοδοχείο μαζεύοντας τα πράγματα μου, έκλαιγα στο ταξί και στο αεροδρόμιο. Έκλαιγα γιατί ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έχει κλείσει ένα κεφάλαιο, και μάλιστα πολύ γρήγορα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.