Τα 8 πιο Αποτελεσματικά Tips για να Εξαφανίσετε την Κοιλιά

Τα 8 πιο αποτελεσματικά tips για να εξαφανίσετε την κοιλιά

Έχεις χάσει τα περιττά κιλά, φοράς τα αγαπημένα σου κολάν χωρίς φόβο και πάθος και το σώμα σου είναι μια χαρά εκτός…από ένα σημείο: την κοιλίτσα που πετάει. Ας το διορθώσουμε λοιπόν!

Υπάρχουν μικρά μυστικά για να δεις πολύ γρήγορα στον καθρέπτη την κοιλίτσα σου απλά να έχει εξαφανιστεί. Ω, ναι! Αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές και να μην παρεκκλίνεις. Αξίζει τον κόπο για να βγεις κούκλα στην παραλία! Δες τι πρέπει να κάνεις:
1. Τρώγε μικρά γεύματα, πολλές όμως φορές μέσα στην ημέρα.
Το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να μένεις άφαγη- έτσι το σώμα αποθηκεύει λίπος και βλέπεις ότι αντί η κοιλιά σου να ξεφουσκώσει, γίνεται ακόμα πιο στρογγυλή. Τρώγε υγιεινά σνακ όπως λίγα ψημένα αμύγδαλα, ένα αυγό, λίγο τυράκι χαμηλών λιπαρών, μια μπάρα δημητριακών. Το ζητούμενο είναι να αυξηθεί ο μεταβολισμός και να διατηρείς το σάκχαρο χαμηλά, ώστε να μένει χαμηλά και η ινσουλίνη που είναι υπεύθυνη για το λίπος της κοιλιάς.
2. Πες αντίο στη ζάχαρη.
Μόνο έτσι θα διατηρείς χαμηλά τα επίπεδα της ινσουλίνης χαμηλά και υψηλά τα επίπεδα της γλυκαγόνης η οποία σε βοηθά να έχεις φλατ κοιλίτσα.
3. Αποχαιρέτα το αλάτι.
Ή τουλάχιστον μείωσε την ποσότητα που καταναλώνεις αφού ξέρεις καλά ότι κάνει κατακράτηση και σε φουσκώνει. Βάλε στα φαγητά σου καγιέν που θα κάνει τον μεταβολισμό σου τούρμπο!

4. Μην τρως light προϊόντα.

Οι γλυκαντικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα πολλά υποσχόμενα προϊόντα παράγουν αέρια στο έντερο και σου προκαλούν δυσάρεστο φούσκωμα. 5. Προτίμησε τα προϊόντα ολικής αλέσεως.

Οι μελετητές υποστηρίζουν ότι είναι τα πλέον κατάλληλα καθώς όσοι τα επιλέγουν χάνουν περισσότερο λίπος από την κοιλιά τους σε σύγκριση με εκείνους που καταναλώνουν επεξεργασμένες τροφές.

6. Πίνε πράσινο τσάι.

Είναι γνωστά τα οφέλη του λόγω των αντιοξειδωτικών του ουσιών. Κάνε το καθημερινή σου συνήθεια και άσε κατά μέρος τον καφέ.

7. Μάσα καλά και αργά.

Αν δεν μασάς σωστά, δεν χωνεύεις καλά οπότε το φούσκωμα στην κοιλιά σου παραμένει εκεί που το βρήκες! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μάσα καλά τις μπουκιές σου, που λένε και οι μαμάδες, και φρόντισε έτσι για την πέψη σου. 8. Τρώγε ανανά.

Περιέχει μια ουσία, τη βρομελίνη, που βοηθάει τη διαδικασία της πέψης και μειώνει το ανεπιθύμητο φούσκωμα στην κοιλιά.