Τα Πριν και τα Μετά που θα σας Δώσουν Απίστευτες Ιδέες Οργάνωσης!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να δείτε φωτογραφίες τέλεια οργανωμένων χώρων και να θεωρείτε πως πρόκειται για χώρους που είναι πολύ δύσκολο ή ακατόρθωτο να αποκτήσετε εσείς; Επειδή σίγουρα η απάντηση θα είναι «πολλές» εμείς θα σας δείξουμε τα Πριν και τα Μετά διαφόρων χώρων για να καταλάβετε πως με λίγη καλή θέληση και αποφασιστικότητα, όλα μπορούν να γίνουν.

Πρόκειται για χώρους και δωμάτια που ανήκουν σε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους και οι οποίοι απλά το έβαλαν σκοπό να κάνουν μια αλλαγή στο σπίτι τους.

Πριν: Ένα ακατάστατο και βαρετό ντουλάπι κουζίνας. Παρόλο που το συγκεκριμένο ντουλάπι έχει πολύ χώρο δεν είναι καθόλου καλά οργανωμένο.

Μετά: Όλα οργανώθηκαν τέλεια. Τα πάντα μπήκαν σε ομοιόμορφα βάζα και το ντουλάπι απέκτησε στιλ.

Πριν: Μια ντουλάπα για δύο καθόλου οργανωμένη.

Μετά: Η ντουλάπα οργανώθηκε πιο σωστά και έγινε πλήρης εκμετάλλευση όλων των χώρων της. Έτσι, φαίνεται πλέον πως χωράει πολύ περισσότερα ρούχα.

Πριν: Ένα ντουλάπι κουζίνας για τρόφιμα μέσα στο χάος.

Μετά: Καταρχάς χρησιμοποιήθηκαν οι πόρτες του ντουλαπιού για αποθήκευση μπαχαρικών και αντικειμένων μαγειρικής έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος χώρος στο εσωτερικό για τρόφιμα, σνακ και είδη τσαγιού.

Πρίν: Το ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα είναι ένα χάλι πριν γίνει η μεταμόρφωση.
Μετά: Με λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια ένα ακατάστατο ντουλάπι μπορεί να μετατραπεί στο πιο τακτοποιημένο ντουλάπι του σπιτιού.
Πριν: Ένα ακατάστατο ντουλάπι με προμήθειες για καφέ δεν βοηθάει κανέναν.
Μετά: Καταρχάς το βάθος του ντουλαπιού βάφτηκε μαύρο και μόνο αυτό κάνει τεράστια διαφορά. Επιπλέον όλα έχουν μπει σε τάξη. Οι κούπες έχουν πλέον τη θέση τους και όλα είναι πολύ ξεκάθαρα.
Πριν: Το ψυγείο είναι παραφορτωμένο. Το να ψάχνεις ένα γιαούρτι και αυτό να είναι παγιδευμένο στο βάθος του ψυγείου είναι ό,τι χειρότερο.
Μετά: Μερικά λευκά καλάθια μπορούν να βάλουν το ψυγείο σας σε τάξη.
Πριν: Σεντόνια και πετσέτες πεταμένα εδώ κι εκεί σε μια ντουλάπα δημιουργούν το απόλυτο χάος.
Μετά: Mερικά πολύχρωμα καλάθια μπορούν να βάλουν σε απόλυτη τάξη πετσέτες και σεντόνια.
Πριν: Όταν τα συρτάρια του μπάνιου είναι τόσο ακατάστατα και δυσκολεύεστε να βρείτε αυτά που θέλετε και σας χαλάει η διάθεση βλέποντάς τα.
Μετά: Οργανώνοντας τα καλλυντικά σας δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τίποτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε καλαθάκια σε διάφορα μεγέθη.
Πριν: Τα παιχνίδια των παιδιών σας είναι πεταμένα παντού και καθόλου καλά οργανωμένα.
Μετά: Δημιουργήστε κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια των παιδιών σας έτσι ώστε να μην τα βλέπετε μπροστά σας όταν δεν χρησιμοποιούνται.