Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 

Αν ψάχνετε για ένα αξιολάτρευτο σχέδιο για μια μωρουδιακή κουβέρτα ή ένα γλυκό κασκόλ, αυτή η βελονιά-τουλίπα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε μοναδικές λεπτομέρειες σε ένα έργο σας.

Όταν γίνεται σωστά, οι βελονιές στην πραγματικότητα μοιάζουν με μια σειρά από μικρές τουλίπες! Αυτή η πλέξη δείχνει καλύτερα με τουλάχιστον δύο χρώματα, έτσι ώστε οι τουλίπες σας να ξεχωρίζουν.

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 2

WILD ROSE VINTAGE

Επίσης, μόλις μάθετε πως να πλέκετε αυτά τα μικρά λουλούδια, μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε ως τελείωμα σε οποιοδήποτε έργο σας με βελονάκι.

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 3

ANABELIA HANDMADE

Η βελονιά είναι σχετικά απλή. Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μια σειρά-βάση (ξεκινήστε από πολλαπλάσια του τρία συν ένα).

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 4

LET’S DO SOMETHING CRAFTY

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 5

ANABELIA HANDMADE

Θα πρέπει να γνωρίζετε βελονιά «αλυσίδα», απλά βελονιά και την αλλαγή χρώματος (απλά προσθέτοντας ένα νέο χρώμα στο τέλος μιας γραμμής), διπλή βελονιά και διπλή βελονιά μαζί. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την διπλή βελονιά, αυτές οι οδηγίες από το Hopefully Honey σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 6

HAAKYDEE

Οι δύο πρώτες σειρές του σχεδίου σας θα είναι οι βασικές σειρές σας, ακολουθούμενες από μια σειρά φύλλων και στη συνέχεια μια σειρά από πέταλα, δύο ακόμη σειρές βάσης κλπ.

Τα μωρά σας θα τα Λατρέψουν: Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε μόνες σας τα ΠΙΟ αξιολάτρευτα πλεκτά μωρουδιακά. 7

TEJIENDO PERÚ

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να δείτε πως ακριβώς λειτουργεί αυτό το μοτίβο. Μην ξεχνάτε να σταματάτε το βίντεο καθώς εργάζεστε, έτσι ώστε να μπορείτε να συμβαδίσετε.

 

Πηγή