Τα ζώδια του μήνα

Τα ζώδια του Μαρτίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα.

Κριός

Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις έχει να κάνει με το ότι θέλεις να βρεθείς μακριά από εξελίξεις που αισθάνεσαι ότι θα σε κάνουν να θυμώσεις. Με λίγα λόγια, προτιμάς να πάρεις το έτερον ήμισυ από το χέρι και να φύγετε κάπου μακριά, παρά να ξεκινήσεις συζητήσεις που θα αυξήσουν την ένταση μεταξύ σας. Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει όμως και με το μυαλό.
Ταύρος

Σε απασχολεί ιδιαίτερα το μέλλον σου αυτόν τον μήνα, αφού είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Αν πάλι προκύψει μια νέα γνωριμία, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθείς απέναντι σε έναν άνθρωπο που θα δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά σου. Ονειρέψου λοιπόν, αλλά κράτα και μια επαφή με την πραγματικότητα.
Δίδυμοι

Η μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσεις  είναι ότι μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μια επιλογή που θα αλλάξει το στάτους της σχέσης σου. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα ή από τα λεγόμενα άλλων που ακούγονται πειστικά. Στον επαγγελματικό τομέα πολλά θα αλλάξουν αν τολμήσεις.

Καρκίνος

Το μυαλό σου ταξιδεύει κάπου μακριά, σε μέρη και συνθήκες όπου φαντάζεσαι ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες. Παράλληλα όμως πρέπει να αντιμετωπίσεις εργασιακά ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση. Όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιθανό να σε αρρωστήσουν ή να σε εξαντλήσουν, γι’ αυτό πρόσεξε τη σωματική και ψυχική σου υγεία
Λέων

Η ερωτική πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις αυτόν τον μήνα είναι το να ζήσεις την κάθε στιγμή. Αν πιστεύεις σε έναν έρωτα που αυτήν τη στιγμή γίνεται κομμάτι της ζωής σου, σταμάτα να βλέπεις δυσκολίες και εμπόδια, πάψε να λειτουργείς εγωιστικά και ζήσε την ιστορία σε όλο της το μεγαλείο. Κάτι όμορφο μπορεί να γεννηθεί μέσα από αυτό που ξεκινά ή έχει ξεκινήσει πρόσφατα.

Παρθένος

Η ερωτική σου ζωή αλλάζει, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς πλέον να το αγνοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα τόλμησε να συνεργαστείς με ανθρώπους που φαίνεται να κουβαλούν όραμα για το μέλλον. Με λίγα λόγια, αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σου αν τολμήσεις.
Ζυγός

Θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου απαιτούν προσεκτικές κινήσεις στο ξεκίνημα του μήνα. Δεν χρειάζεται καθόλου να δημιουργήσεις αντιπάθειες και συγκρούσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αυτό το διάστημα. Από την άλλη πλευρά, η υπερπροσπάθεια να προλάβεις τα πάντα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερκόπωση και να χρειάζεσαι απαραίτητα ξεκούραση στο τέλος του μήνα.
Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο, αφού εμφανίζονται μπροστά σου αρκετές επιλογές, ή είναι πιθανό να κυοφορείται μια εξέλιξη που θα φέρει νέα πράγματα στη ζωή σου. Η ανάγκη να υπάρξει ηρεμία στην προσωπική σου ζωή σημαίνει ότι ανάμεσα στις επιλογές που προκύπτουν είναι πολύ πιθανό να αναζητάς τον άνθρωπο που σε συμπληρώνει και σε χαλαρώνει. Για να τον βρεις, θυμήσου μόνο ότι θα πρέπει να κοιτάξεις και πίσω από τη μεγάλη εικόνα.

Τοξότης

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας μέσα στον οποίο θα υπάρχουν εξελίξεις στη ζωή σου, αφού ξεκινά μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να δώσεις μάχες απέναντι σε δύσκολες συνθήκες. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου, γνωρίζοντας όμως πως κάποιοι παρακολουθούν τις κινήσεις σου και είναι σημαντικό να ξέρεις ποια αλήθεια θα επιλέξεις να στηρίξεις.
Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις πολλές αντοχές και ότι οι δυνάμεις σου εξαντλούνται, πράγμα που θα σε κάνει να θέλεις να αποσυρθείς για λίγο από τα φώτα και την έντονη ζωή. Αντί όμως να χαθείς, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να επενδύσεις στις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεξε τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.
Υδροχόος

Το ξεκίνημα του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπη με δυσκολίες στον οικονομικό τομέα, αφού πρέπει να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή ανατροπές σε πλάνα πληρωμών. Στη συνέχεια όμως θα βρεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις αυτά που σου οφείλονται. Ταυτόχρονα, καλό είναι να ξεκινήσεις να ανοίγεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γιατί μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά σχέδια και προτάσεις που δεν είχες φανταστεί. 
Ιχθύες

Ξεκινά μια περίοδος μερικών μηνών όπου θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τη θέση που διατηρείς τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Αν επιδιώκεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, τότε τόλμησε να διαφημίσεις τον εαυτό σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για τα προσωπικά σου, τότε θα πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση, ώστε η σχέση που σε ενδιαφέρει να περάσει στο επόμενο στάδιο. Οι επιστροφές στο παρελθόν απαγορεύονται διά ροπάλου, αφού έχεις μπροστά σου νέες ευκαιρίες.

Tips* Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 9 Μαρτίου σε προκαλεί για καινούρια ξεκινήματα στη ζωή σου. Αν είσαι μπερδεμένη, τότε ζήτησε τη βοήθεια ανθρώπων με όραμα και απόφυγε τις ασαφείς κινήσεις.