Τέλεια Μπράτσα με 5 Ασκήσεις

Μερικές εύκολες ασκήσεις για μπράτσα πιο δυνατά, για να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας και για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λάστιχο και με την αντίσταση του σωματικού σας βάρους θα φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάντε κάθε άσκηση για 30 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε με την ίδια σειρά και μια δεύτερη φορά.

Τέλεια Μπράτσα 2

Χαλαρώστε τους ώμους και ανοίξτε τα πόδια στο ύψος των ώμων. Κρατώντας τους αγκώνες κοντά στο σώμα και γυρνώντας τις παλάμες με φορά προς τα επάνω τραβήξτε το λάστιχο για 30″.

Τέλεια Μπράτσα 3

Περάστε το λάστιχο κάτω από τα πόδια σας, σταθείτε όπως βλέπετε στη φωτογραφία και με αργές και ελεγχόμενες κινήσεις σπρώχνετε με φορά προς τα επάνω.

Τέλεια Μπράτσα 4

Στερεώστε το λάστιχο κάπου που να συγκρατείτε σταθερά και ασφάλεια και ανοίξτε τα πόδια στο ύψος των ώμων. Κάντε ημικάθισμα φροντίζοντας οι γλουτοί να είναι προτεταμένοι και το στήθος προς τα εμπρός. Οι αγκώνες είναι κοντά στο σώμα και πιέζετε μέχρι να τους φέρετε σε ευθεία.

Τέλεια Μπράτσα 5

Με το ένα ή και με τα δύο πόδια πατάτε το λάστιχο και με ελαφριά κάμψη στους αγκώνες σπρώχνετε ψηλά. Φροντίστε οι καρποί να μένουν σταθεροί.

Τέλεια Μπράτσα 6

Μια αποτελεσματική ισομετρική άσκηση για τρικέφαλους. Ξεκινήστε από τη θέση σανίδα και συνεχίστε μετακινώντας το βάρος από τον πήχη στους αγκώνες εναλλάξ – μια το δεξί και μία το αριστερό. Οι αγκώνες πρέπει να είναι κοντά στο σώμα.

 

Πηγή