Τέιλορ Σουίφτ: Η κόντρα με την Αντέλ μόλις ξεκίνησε

Η τραγουδίστρια δεν χάρηκε και τόσο με τη μεγάλη επιστροφή της συναδέλφου της και μελετά ήδη τις επόμενες κινήσεις για να την ξεπεράσει.

Το νέο άλμπουμ 25 της Αντέλ έσπασε όλα τα ρεκόρ αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, ενώ το βιντεοκλίπ Hello μετρά σχεδόν 554 εκατ. προβολές σε λίγες εβδομάδες. Η Τέιλορ Σουίφτ αρχίζει να ανησυχεί. Ξέρει πως το κοινό λατρεύει την Αντέλ και τη μελωδική φωνή της.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της τελευταίας για την Τέιλορ Σουίφτ και την παρέα της έδειξαν πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δυο τους. «Έχω ακούσει πως κυκλοφορεί μια συμμορία εκεί έξω. Έχω κι εγώ τη δική μου, αλλά δεν περιλαμβάνει σούπερ μόντελ, γι’ αυτό και δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κοινό» σχολίασε χαρακτηριστικά η Αντέλ.

Λένε πως αυτός είναι και ο λόγος που η Σουίφτ κρατά τόσο χαμηλό προφίλ αυτό το διάστημα. Αποφεύγει τα πάρτι με την Τζίτζι Χαντίντ και την Κάρλι Κλος, δεν ποστάρει πια φωτογραφίες με το σύντροφό της Κάλβιν Χάρις και έχει αφοσιωθεί στο καινούριο της βιντεοκλίπ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στη Νέα Ζηλανδία. «Οι συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσά τους δεν αρέσουν καθόλου στην Τέιλορ. Σε μια μέρα σταμάτησε να είναι η Νο 1 αγαπημένη του κοινού. Δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια» σχολίασε άτομο από το περιβάλλον της Σουίφτ.