ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! 5χρονη έχει αναλάβει την Φροντίδα της Γιαγιάς και της Προγιαγιάς της επειδή τις Παράτησε η Μητέρα της

Όλοι ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο δεσμός ανάμεσα σε μια μητέρα και μια κόρη, πόσο μάλλον ένας δεσμός που περνά από γενιά σε γενιά. Η 5χρονη Wang Anna μένει σε ένα απομακρυσμένο βουνό στην πόλη Zunyi της νοτιοδυτικής Κίνας με την χρόνια άρρωστη γιαγιά της και την 92χρονη προγιαγιά της.

Ένας δημοσιογράφος επισκέφτηκε το κοριτσάκι και ανακάλυψε την συγκινητική ιστορία της Anna και των γιαγιάδων της.

Όταν η Anna ήταν 3 μηνών, ο πατέρας της καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αφήνοντας την να μείνει με την μητέρα της και τα πεθερικά του. Αλλά η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε αφότου γέννησε την Anna, αφήνοντας την με τις γιαγιάδες της.

Έτσι έγινε η κολόνα της οικογένειας, αναλαμβάνοντας το μαγείρεμα, το καθάρισμα και την φροντίδα των δύο ηλικιωμένων. Η Anna ξυπνά κάθε μέρα αργά για να ετοιμάσει φαγητό για τις γιαγιάδες της

Η μικροσκοπική Anna ανεβαίνει σε ένα σκαμπό, τεντώνεται όσο μπορεί για να φτάσει την κουζίνα και τηγανίζει λαχανικά. Η γιαγιά της Anna έχει χρόνια σηπτική αρθρίτιδα, γνωστή και ως μολυσματική αρθρίτιδα, η οποία προκαλεί πόνο με κάθε κίνηση στις αρθρώσεις.

Και η γιαγιά και η προγιαγιά της είναι σχεδόν κατάκοιτες και κάνουν πολύ λίγα πράγματα. Η μικρή Anna δεν παραπονέθηκε, αλλά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τις φροντίσει.

Επίσης, κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνη της – από το σκούπισμα μέχρι το πέταγμα των σκουπιδιών. Η ιστορία αυτή έχει αγγίξει τους γείτονες. Παίρνουν την Anna στην φάρμα τους για να κόψει φρέσκα λαχανικά όποτε ξεμένουν.

Η Anna χαμογέλασε και είπε στον δημοσιογράφο ότι θέλει να φροντίζει τις γιαγιάδες της κάθε μέρα και τους ευχήθηκε «καλή υγεία».

Πώς σας φάνηκε αυτή η ιστορία;

Πηγή