Συγκινητική Ιστορία: Μητέρα Και Κόρη Συναντιούνται Για Πρώτη Φορά Μετά Από 52 Χρόνια!

Για ολόκληρη τη ζωή της, μια γυναίκα από την Οκλαχόμα, δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι ανήκε στην οικογένειά της και σύντομα μετά τον θάνατο των γονιών της, ανακάλυψε τελικά τον λόγο.

‘Οι θετοί μου γονείς είχαν μοναδική αποστολή στη ζωή τους να με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι πολύ αγαπητή από όλους’, δήλωσε η 52χρονη Sharon Glidden. H Glidden, νοσοκόμα στο επάγγελμα, φρόντιζε και τους δύο γονείς της στα γεράματά τους, μέχρι τον θάνατό τους το 2007 και 2011. Λίγο μετά, άρχισε να ερευνά το οικογενειακό της ιστορικό στο Ancestry.com.

Ωστόσο, όταν η Glidden έστειλε ένα δείγμα DNA, αντί να ταιριάζει με τους γονείς της Theodore Hotaling και Edna Gallo, ήταν ταυτόσημο με το DNA μιας άλλης γυναίκας, της Donna Pavey, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα ήταν η βιολογική της μητέρα. ‘Τηλεφώνησα στη θεία μου στην Νέα Υόρκη για να την ρωτήσω τι γνώριζε – δεν είχα προλάβει να ολοκληρώσω την πρότασή μου και μου είπε’, ‘Ναι γλυκιά μου, είσαι υιοθετημένη’, είπε η Glidden.

Η Glidden ήρθε σε επικοινωνία με την Pavey για να μάθει την αλήθεια και λίγες μέρες αργότερα οι δυο τους τελικά επανασυνδέθηκαν. ‘Αισθάνομαι ότι έζησα όλη μου τη ζωή για εκείνη τη στιγμή’, είπε η Glidden. ‘Ήταν ακριβώς πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσα να ονειρευτώ, γιατί δεν ένιωσα ποτέ ότι ανήκω κάπου αλλού παρά εδώ’.

‘Από την ώρα που έμαθα πως είμαι έγκυος, την ήθελα’, είπε η Pavey, των οποίων οι γονείς την ανάγκασαν να δώσει την κόρη της για υιοθεσία, επειδή ήταν μόλις 18 χρονών.

Από την ώρα που συναντήθηκαν, η Pavey εξήγησε ότι έχει για πρώτη φορά στην ζωή της μια ολόκληρη καρδιά. ‘Δεν μπορούσα να την αφήσω από την αγκαλιά μου. Είναι τόσο όμορφη’, είπε η Pavey για τις πρώτες τους στιγμές μαζί. ‘Η μαμά μου ήταν μια σπουδαία μαμά, αλλά καταλάβαινα ότι κάτι της έλειπε’, είπε η Donna Shaw, μία από τις άλλες κόρες της Pavey. ‘Ήταν σαν αυτή η απερίγραπτη θλίψη να ήταν για πάντα εκεί. Όταν η Sharon μπήκε στην οικογένειά μας, θεραπεύτηκε σε μια στιγμή’.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί την απίστευτη στιγμή που η κόρη συναντά τη μητέρα της για πρώτη φορά στη ζωή της…

Πηγή