Στρατσιατέλα με γαρνιτούρα φράουλας

Υλικά Για 2-4 άτομα:

250 ml Κρέμα Γάλακτος 200 γρ. Γάλα 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 400 γρ. φράουλες πλυμένες, καθαρισμένες 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη

Εκτέλεση

Ένας γλυκός πειρασμός για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα ώσπου να γίνουν σφιχτή κρέμα. Στην συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά.

Ζεσταίνετε τη ζελατίνη με 3 κουταλιές νερό σε μπεν μαρί μέχρι να διαλυθεί και την προσθέτετε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί.

Στη συνέχεια θρυμματίζετε τη σοκολάτα στο μπλέντερ, τη ρίχνετε μέσα στο μείγμα και ανακατεύετε πολύ καλά.

Μοιράζεται το μείγμα σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε για 1 ώρα στη κατάψυξη να κρυώσουν. Γαρνίρετε με τις φράουλες κομμένες στη μέση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *