Στολίστε το δέντρο σας με DIY στολίδια από κορδέλες

Στολίστε το δέντρο σας με DIY στολίδια από κορδέλες

Σήμερα στο thehomeissue θα σας δείξουμε τον πιο απλό, εύκολο και κατανοητό τρόπο για να φτιάξετε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο ή το σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ξύλινα κλαδάκια, κορδέλες σε αποχρώσεις του πράσινου και σχοινί.

Επιλέξτε όμορφες κορδέλες σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ. Αν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονόχρωμες κορδέλες σε ό,τι αποχρώσεις επιθυμείτε. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο. Κόψτε τις κορδέλες σας σε λωρίδες και δέστε τις πάνω στο κλαδάκι σας.

Στολίστε το δέντρο σας με DIY στολίδια από κορδέλες

Δείτε πόσο όμορφο θα δείχνει το στολίδι σας!

Προσοχή Φροντίστε να βάλετε τις πιο μακριές κορδέλες στο κάτω μέρος του κλαδιού και τις πιο μικρές προς τα πάνω ώστε να δημιουργηθεί το σχήμα ενός δέντρου. Στην κορυφή δέστε το σχοινάκι σας ώστε να μπορείτε να το κρεμάσετε στο δέντρο ή όπου αλλού θέλετε.

Διαβάστε επίσης:

  • Τέλειο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε 10 Βήματα!
  • Βάλτε τα Χριστούγεννα στο Υπνοδωμάτιό σας

Αυτό το στολίδι φτιάχνεται πανεύκολα, δεν στοιχίζει σχεδόν τίποτα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως στολίδι για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας. Είναι σε ρουστίκ στιλ και ταιριάζει πολύ στη διακόσμηση του δένδρου σας ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα στολίδια που θα επιλέξετε να βάλετε. Θα προσθέσει χαρακτήρα στο δέντρο σας και θα ανανεώσει τη διακόσμηση του σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί τις μπάλες και τα στολίδια που χρησιμοποιείτε εδώ και χρόνια.