Σπυράκια στο πρόσωπο: Αυτή είναι η καλύτερη φυσική μάσκα

Στην προσπάθειά μας να απαλλαγούμε από τα σημάδια της ακμής στην επιδερμίδα μας, είμαστε διατεθειμένοι να δοκιμάσουμε κάθε λογής καινούργιο προϊόν βγει στην αγορά και το οποίο μας υπόσχεται άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.

Αδιαμφισβήτητα, αυτά τα προϊόντα περιέχουν ουσίες που εστιάζουν στο να μειώσουν τα σπυράκια στο δέρμα σας, αλλά ταυτόχρονα, μπορεί να είναι αρκετά υψηλού κόστους προϊόντα για το πορτοφόλι πολλών ανθρώπων.

Υπάρχουν πολύ πιο φτηνές λύσεις, με φυσικές ουσίες που μπορείτε εύκολα να βρείτε και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έχετε εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της ακμής.

Δείτε μια μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια της ακμής:

Μάσκα με αυγό, λεμόνι, πηλό και αιθέριο έλαιο από δέντρο τσαγιού

Αυτή η μάσκα ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος, κάνοντας την επιδερμίδα λίγο πιο ξηρή πιο “ματ” στην υφή, απορροφάει τις βρομιές, κάνει απολέπιση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Υλικά:

  • ασπράδι από ένα αυγό
  • 1 κουταλιά του γλυκού από φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά του γλυκού πηλό
  • 6-7 σταγόνες αιθέριου ελαίου από δέντρο τσαγιού

Προετοιμασία: Ανακατέψτε καλά το ασπράδι του αυγού με τον χυμό από λεμόνι και το αιθέριο έλαιο. Προσθέστε σιγά-σιγά τον πηλό μέχρι να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη πάστα.

Χρήση: Απλώστε την πάστα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και βάλτε στο πρόσωπό σας κάποιο ενυδατικό προϊόν.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα.

Πηγή