Σπονδυλική στήλη – κάθε σπόνδυλος κρατά ένα μύνημα για τη ζωή μας

Κάθε σπόνδυλος συνδέεται με ένα γεγονός στη ζωή μας,έχει ένα δικό του μήνυμα και μας αποκαλύπτει το μήνυμά του. Τη σπονδυλική μας στήλη διαπερνά ένα κανάλι φωτός Όλες οι σημαντικές μας μνήμες στη ζωή μας και όλα τα γεγονότα δεν έχουν χαραχτεί μόνο στην ψυχή μας αλλά έχουν αποθηκευτεί και στους σπονδύλους μας.

Κάθε σπόνδυλος έχει αποθηκευμένες πληροφορίες φωτός για διάφορα θέματα και πεδία στην εξέλιξη μας. Κάθε σπόνδυλος που πονά ή έχει εκδηλώσει ένα πρόβλημα, «μιλάει» γι`αυτό και μας δίνει να καταλάβουμε τι θέλει να πει το σώμα μας. Βρίσκοντας το θέμα των σπονδύλων που πονάει, κατανοούμε το μήνυμα του σώματός μας. Και αντίστροφα, κατανοώντας το σώμα μας, το βοηθάμε να θεραπευτεί.
Η αλληλουχία των θεμάτων από τον κόκκυγα έως τον αυχένα, αποκαλύπτει τα βασικά γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή μας και επέδρασαν εξολοκλήρου στο σώμα μας.Η αλληλουχία των θεμάτων από τον κόκκυγα έως τον αυχένα, αποκαλύπτει τα βασικά γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή μας και επέδρασαν εξολοκλήρου στο σώμα μας. Παρακάτω θα δείτε τους βασικούς τομείς θεμάτων μερικών από τους σπονδύλους. Κάθε σπόνδυλος φέρει πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά ως προς τα ακόλουθα (γενικά) θέματα:

Ποιότητες φωτός που αποθηκεύουν οι σπόνδυλοι – παθήσεις που εκδηλώνονται στα όργανα λόγω του ενεργειακού μπλοκαρίσματος των αντίστοιχων σπονδύλων.

Κάθε σπόνδυλος είναι υπεύθυνος για την παροχή ενέργειας σε συγκεκριμένα όργανα και μέρη του σώματος μας.Βλάβη οποιασδήποτε μορφής σε κάποιο όργανο, υποδεικνύει βλάβη και ενεργειακό μπλοκάρισμα στον αντίστοιχο σπόνδυλο και το αντίστροφο.

Παρακάτω θα δούμε τα εσωτερικά μηνύματα που μας μεταφέρουν οι σπόνδυλοι όπως και τα θέματα που παρουσιάζονται στο σώμα μας. Κόκκυγας: Μεταφέρει το μήνυμα που φέρνει η ψυχή όταν ενσαρκώνεται. Το βασικό όχημα πάνω στο οποίο χτίζεται το οικοδόμημα της ζωής.-Ελέγχει το ορθό έντερο. Ιερό οστό: Η θέληση να ολοκληρώσουμε την αποστολή της ζωής μας.-Τροφοδοτεί τα οστά της λεκάνης και τους γλουτούς. 5ος οσφυϊκός: Η μύηση μας από όντα φωτός στην γήινη υπόσταση.-Κυβερνά τα πέλματα και τους αστραγάλους.Προβλήματα σ’αυτόν τον σπόνδυλο δηλώνουν κακή κυκλοφορία στα κάτω άκρα,αδυναμία και κράμπες στα πόδια. 4ος οσφυϊκός: Η ποιότητα της δύναμης που φέρει ο καθένας.-Προστάτης,οσφυικοί μύες,ισχιακό νεύρο. 3ος οσφυϊκός: Η συνείδηση της γήινης εμπειρίας/ενσάρκωσης-Γεννητικά όργανα,μήτρα,ουροδόχος κύστη.Διαταραχές λοιπόν λειτουργίας του ουροποιητικού μας συστήματος,των γεννητικών οργάνων και πόνοι στα γόνατα δηλώνουν το μπλοκάρισμα της ενέργειας σ’αυτόν τον σπόνδυλο. 2ος οσφυϊκός:Κάτω μέρος κοιλιάς,πάνω μέρος ποδιών.Δηλώνεται διαταραχή οξεο-αλκαλικής ισορροπίας του οργανισμού. 1ος οσφυϊκός: Το θέμα των σχέσεων.-Παχύ έντερο,βουβωνικός δακτύλιος. Δείχνει διαταραχή στη λειτουργία του εντέρου.

12ος θωρακικός: Η σχέση με τον εαυτό.Λεπτό έντερο,λεμφικό σύστημα.Μπλοκάρισμα της ενέργειας σ’αυτόν τον σπόνδυλο θα εκδηλώσει δευματισμούς,μετεωρισμούς και κάποιους τύπους υπογονιμότητας. 11ος θωρακικός: Η εσωτερική ειρήνη.-Νεφρά ,ουροδόχος κύστη.-Παθήσεις του δέρματος(ακμή,σπυράκια). 10ος θωρακικός: Η εμπιστοσύνη στη ζωή-Νεφρά.-Παθήσεις των νεφρών,σκλήρυνση των αρτηριών,χρόνια κόπωση.    9οςθωρακικός:Επινεφρίδια.-Αλλεργίες αρτηριακή πίεση.
8ος θωρακικός:Η θέληση στην αγάπη-Σπλήνα-Χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα 7ος θωρακικός:Πάγκρεας-Ζαχαρώδης διαβήτης. 6ος θωρακικός:Θάνατος και μεταμόρφωση αφήνοντας τα παλιά.-Στομάχι- Παθήσεις του στομάχου,κακή πέψη,καούρες 5ος θωρακικός: Το να ζει κανείς την εσωτερική του αλήθεια.-Συκώτι-Παθήσεις του ήπατος,αναιμία,διαταραχές κυκλοφορίας του αίματος,αρθρίτιδα. 4ος θωρακικός: Χοληδόχος κύστη-Παθήσεις της χοληδόχου κύστεως και του χοληδόχου πόρου. 3ος θωρακικός: Η πρόσβαση μας με τον πνευματικό κόσμο-Πνεύμονες & βρόγχοι,στήθος,μαστοί.-Παθήσεις των πνευμόνων. 2ος θωρακικός:Καρδιά (στεφανιαίες αρτηρίες)-Παθήσεις καρδιάς και του στήθους 1ος θωρακικός:Χέρια,οισοφάγος,τραχεία-Άσθμα,βήχας,δυσκολία στην αναπνοή,πόνος στον αγκώνα μέχρι τα δάκτυλα.
7ος αυχενικός:Θυρεοειδής αδένας,ώμοι,αγκώνες.-Παθήσεις Θυρεοειδή,συχνά κρυολογήματα. 6ος αυχενικός:Λαιμός,ώμοι,αμυγδαλές.-Πόνος στο πάνω μέρος του χεριού,στον αυχένα,αμυγδαλίτιδα. 5ος αυχενικός:Φωνητικές χορδές,λάρυγγας-Λαρυγγίτιδα, πονόλαιμος,βραχνάδα. 4ος αυχενικός:Μύτη ,χείλη ,στόμα.-Κρεατάκια,προβλήματα ακοής,αλλεργική ρινίτιδα. 3οςαυχενικός:  Οστά προσώπου,εξωτερικό αυτιού.Νευραλγία,νευρίτιδα,προβλήματα του δέρματος του προσώπου(ακμή,σπυράκια).
2ος αυχενικός: Η πνευματική προέλευση της ψυχής-Μάτια,ακουστικό νεύρο,νεύρα προσώπου,γλώσσα-Παθήσεις των οφθαλμών,αυτιών,αλλεργίες. 1ος αυχενικός: Η πύλη της ψυχής στο φως-Υπόφυση,ροή αίματος στον εγκέφαλο-Πονοκεφάλους,ημικρανίες,νευρικότητα,αϋπνοίες,υπέρταση,χρόνια κούραση,ζαλάδες.