Σε ενοχλούν τα σπυράκια σου; 5 απλά βήματα για να τα καλύψεις σε 2 λεπτά!

1. Θεραπεία: Πρέπει πρώτα απ΄όλα να απλώσετε τοπικά κάποιο ειδικό προϊόν που καταπολεμά την κοκκινιλα, καταπραύνει και ξηραίνει το σπυράκι λέει η Carmindy.

2. Προετοιμασία: απλώστε την ενυδατική σας και το primer όπως κάνετε συνήθως αλλά αποφύγετε το συγκεκριμένο σημείο. Για να είστε σίγουρες πως πάνω στο σπυράκι δεν υπάρχει καθόλου κρέμα ή primer, πάρτε ένα q-tip και ταμπονάρετε ελαφρά.

3. Βάση: Αφού απλώσετε το φον ντε τεν σας σε ολόκληρο το πρόσωπο, πάρτε ένα καθαρό σφουγγαράκι μακιγιάζ και πιέστε πολύ απαλά το προϊόν πάνω στο σπυράκι ώστε να στρώσει καλά.

4. Κάλυψη: Τις παρακάτω κινήσεις μπορείτε να τις κάνετε με οποιδήποτε concealer αλλά σας προτείνω να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα με σαλικυλικό οξύ, για αυτές τις περιπτώσεις. Εφαρμόστε πάνω στο σπυράκι μια μικρή στρώση concealer, σε απόχρωση που να ταιριάζει απόλυτα με το φον ντε τεν σας γιατί, αν ειναι πιο ανοιχτόχρωμη ρίχνετε φως στο σημειο ενώ αν ειναι πιο σκούρα, δημιουργείτε μια «κηλίδα»στο πρόσωπο.

5. Φινίρισμα: Απλώστε μια πολύ ελαφριά, αέρινη στρώση κίτρινης, διάφανης πούδρας για να σταθεροποιήσετε το concealer πάνω στο σπυράκι και επίσης γιατί το κίτρινο χρώμα εξουδετερώνει οπτικά τις κοκκινίλες. Το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες με τα σπυράκια είναι πως καλύπτουμε το πρόσωπό μας ή το σημείο με βαρύ φον ντε τεν και αυτό δεν δίνει καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα τελικά.

Πηγή