Ροξάκια σπέσιαλ!!!

Υλικά

  • 3 αυγά
  • 1 νεροπότηρο σπορέλαιο
  • 1 νεροπότηρο γάλα χλιαρό
  • 2 φακελάσκια ξερή μάγια
  • 2 βανίλιες
  • αλεύρι

Βάζουμε στην λεκάνη μας 3 αυγά, 1 νεροπότηρο σπορέλαιο, 1 νεροπότηρο γάλα χλιαρό, 2 φακελάκια ξερή μάγια, 2 βανίλιες και αλεύρι τόσο όσο να.γίνει μια αφράτη μαλακή ζύμη την οποία την αφήνουμε σκεπασμένη για 1 ώρα!

Την ανοίγουμε σε ένα χοντρό φύλλο, από την οποία βγάζουμε λίγη ζύμη την οποία την κάνουμε με κακάο!!!

Όποτε τοποθετούμε πάνω στην ζύμη, την ζύμη κακάο, ρολάρουμε και τα κόβουμε κομμάτια!

Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί τα αφήνουμε 30 λεπτά και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για.20 λεπτά!

Σιρόπι

  • 3 νεροπότηρα νερό
  • 3 νεροπότηρα ζάχαρη
  • 4 κουταλιές της σούπας μέλι
  • μισό λεμόνι

Βράσιμο να δέσει καλά!

Σιρόπιασμα πολύ πολύ κρύα γλυκά.

Χλιαρό σιρόπι

Πηγή