Ρίχνει φιστίκια μέσα σε μία Παγωμένη Coca Cola. Το Αποτέλεσμα; Απλά Απίστευτο..!

Το απόλυτο σνακ που μας έρχεται από το Νότο είναι η coca cola με φιστίκια! Αφήστε την πίτα πεκάν και το γλυκό τσάι και γυρίστε το σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Ναι καλά διαβάσατε… Οι άνθρωποι εκεί ρίχνουν χούφτες αλμυρών φιστικιών σε παγωμένα μπουκάλια Coca-Cola! Είναι πεντανόστιμο!

Πώς ξεκίνησε αυτή η συνήθεια

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Coca-Cola, ο ιστορικός τροφίμων Rick McDaniel υποστηρίζει ότι, αν και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τις ρίζες αυτής της ιδιαίτερης συνταγής, πιθανότατα προήλθε από κάποια συνοικιακά μαγαζιά στις Νότιες Πολιτείες της Αμερικής.

Στις αρχές του περασμένου αιώνα, ο αγροτικός Νότος δεν ήταν γνώστης των μοντέρνων συνηθειών του Βορρά. Εξαιτίας αυτού, τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι ντόπιοι είχαν αναγκαστεί να βασίζονται σε συσκευασμένα προϊόντα που μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνοι τους για την ευχαρίστησή τους.

Αν και είναι αδύνατο να εντοπιστεί ο εφευρέτης αυτής της απροσδόκητης συνταγής, ο McDaniel πιστεύει ότι το φαινόμενο πιθανότατα ξεκίνησε στον τόπο όπου εξακολουθεί να κατασκευάζεται μέχρι και σήμερα, στο Νότο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε ο ιστορικός τροφίμων, οι οπαδοί αυτής της συνταγής είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου συγκεντρωμένοι ανατολικά του Τέξας, κάτω από τη Φλόριντα και μέχρι το σύνορο του Μέριλαντ.

Η πρώτη αντίδραση Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την δημοφιλής YouTuber Emmy στο κανάλι της, δείχνει την αντίδρασή της όταν δοκίμασε αυτό το ποτό-σνακ για πρώτη φορά.

Η κοπέλα ξεκινά εξηγώντας πρώτα ότι το σνακ έχει πολύ καλύτερη γεύση όταν γίνεται με μεξικάνικο φιστίκι σε γυάλινο μπουκάλι. Να την εμπιστευθείτε σε αυτό!

Για να δείτε την Emmy σε αυτή την δοκιμασία της, φροντίστε να δείτε το παρακάτω βίντεο. Θα ακούσετε την πλήρη ανασκόπηση της Coca-Cola με τα φιστίκια, καθώς και μερικές συμβουλές για το πώς να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα θέλετε να το δοκιμάσετε και εσείς!

Πηγή