Πώς να φτιάξετε φανταστικά πολύχρωμα βραχιολάκια με κλωστές και αλυσίδα!

Τα βραχιολάκια νομίζω όλοι τα αγαπάμε! Τα παρακάτω βραχιόλια είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξουμε μόνοι μας και πολύ μα πολύ όμορφα!

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κλωστές ή νήματα στα αγαπημένα μας χρώματα και αλυσίδα με μπιλάκια.. τώρα έαν έχει συγκεκριμένη ονομασία συγχωρήστε με αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή! 🙂 (Νομίζω λέγεται αλυσίδα καζανάκι)

Η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες βήμα προς βήμα. Παίρνετε δυο σειρές απο την αλυσίδα. Δέστε το νήμα στην κορυφή τους. Αρχίστε να περνάτε ελαφρώς λοξά το νήμα ενώνοντας κάθε ζεύγος απο τα μπιλάκια μέχρι να φτάσετε στο τέρμα. Μετά κάνετε το ίδιο προς τα επάνω έτσι ώστε να σηχματιστεί ένα ζιγκ ζαγκ απο το νήμα επάνω στην αλυσίδα. Στο τελείωμα μπορείτε εαν ξέρετε να φτιάχνετε μακραμέ να το τελειώσετε με κουμπωματάκι μακράμε έτσι ώστε να μπορείτε να αυξομειώνετε το πλάτος τους βραχιολιού επάνω στο χέρι ή για να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα.

Διαφορετικά μόλις τελειώσετε απλά δέστε το με τις κλωστές που περισσεύουν στο χέρι σας. Δηλαδή the esay way! Δείτε παρακάτω όλη τη διαδικασία!

Πηγή