Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης

Έχει τρελάνει ολόκληρο το διαδίκτυο…

Είναι αξιοπερίεργο το πώς ένα βαζάκι μπορεί να έχει αποσπάσει την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων μέσα από το διαδίκτυο. Το καλό είναι πως πρόκειται για κάτι ευχάριστο. Συγκεκριμένα μιλάμε για ένα βαζάκι το οποίο με τον τρόπο που θα σας δείξουμε παρακάτω, γεμίζει με χρυσόσκονη – γκλίτερ και αν το κουνήσετε αυτό συνεχίζει να ανακινείτε μόνο του για αρκετή ώρα. Πολλοί το ονομάζουν και «βαζάκι ηρεμίας», γιατί πιστεύουν πως όταν το κοιτάς ηρεμείς. Μήπως αυτή η ανακάλυψη συμβάλει στο καλό φενγκ σούι, όπως το τρεχούμενο νερό; Ακόμα και εργοθεραπευτές πρόσφατα δήλωσαν, πως τα συγκεκριμένα βαζάκια μπορούν να κάνουν τα υπερκινητικά παιδάκια να ηρεμίσουν.

Είστε έτοιμοι να το ανακαλύψετε και εσείς;

Θα χρειαστείτε ένα γυάλινο βαζάκι ή αν πρόκειται να το δώσετε και σε παιδιά ένα πλαστικό μπουκάλι, 1 ποτήρι ζεστό νερό, γκλίτερ, κόλλα με γκλίτερ (τα οποία θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι) και χρώμα που χρησιμοποιείται στα φαγητά (τέτοια χρώματα μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ). Η κόλλα, το γκλίτερ και το χρώμα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα μεταξύ τους,αυτό δηλαδή της επιλογής σας.

Βήμα 1ο:

Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης 2

Βάλτε ζεστό νερό στο μισό βαζάκι.

Γεμίστε με ζεστό νερό το μισό βαζάκι ή μπουκάλι.

Βήμα 2ο:

Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης 3

Προσθέστε κόλλα γκλίτερ.

Προσθέστε 60ml από την κόλλα γκλίτερ και ανακατέψτε λίγο μέχρι να ενσωματωθεί κάπως με το νερό.

Βήμα 3ο:

Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης 4

Ρίξτε χρώμα φαγητού.

Στη συνέχεια ρίξτε 3 με 4 σταγόνες από το χρώμα για φαγητό, ώστε να γίνει το χρώμα πιο έντονο.

Βήμα 4ο:

Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης 5

Ρίξτε και γκλίτερ.

Ρίξτε 60 με 80 γρ. γκλίτερ. Ανάλογα πόσο έντονο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα προσθέτετε ή αφαιρείτε ποσότητα. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε ένα ή περισσότερα χρώματα γκλίτερ. Ανακατέψτε με ένα κουταλάκι.

Βήμα 5ο:

Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης 6

Ανακατέψτε καλά.

Γεμίστε το υπόλοιπο από το βαζάκι με ζεστό νερό και αφήστε ίσα-ίσα μια μικρή απόσταση από το καπάκι για πιο εύκολο ανακάτεμα. Ανακινήστε το αρκετά, ούτως ώστε να ανακατευτεί καλά χρώμα και γκλίτερ. Για πιο ασφαλές κούνημα κολλήστε το καπάκι στο βαζάκι με κόλλα.

Πώς να Φτιάξετε το πιο Περιζήτητο Βαζάκι Χρυσόσκονης 7

Αυτό το βαζάκι είναι το τέλειο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

Με τα βαζάκια με γκλίτερ μπορείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας, το καθιστικό και φυσικά το παιδικό δωμάτιο δίνοντας σε κάθε χώρο μια έξτρα λάμψη.

 

via