Πώς απομακρύνουμε τα θηλώματα του δέρματος με υλικά που έχουμε στο σπίτι!

Τα θηλώματα ή κρεατοελιές είναι ακαλαίσθητες μεταβολές στο δέρμα που οφείλονται στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), ο οποίος περιλαμβάνει πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους. Κάθε τύπος HPV επηρεάζει τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά, ανάλογα με το κάθε ανοσοποιητικό σύστημα. Ο τύπος του ιού που προκαλεί τα θηλώματα είναι σχετικά άκακος ενώ άλλοι τύποι HPV μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.

Τα θηλώματα, που οφείλονται σε ιό, μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν σε διαφορετικά σημεία του σώματος καθώς και να μεταδοθούν σε άλλους μέσω της άμεσης επαφής με το δέρμα. Υπάρχουν σήμερα πολλές συμβατικές θεραπείες για την απομάκρυνση των θηλωμάτων, όμως δεν είναι πάντα 100% αποτελεσματικές και ίσως να μη λειτουργούν για όλους. Αν είστε ένας από εκείνους που δεν έχουν καταφέρει να απομακρύνουν τα θηλώματα χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε τις παρακάτω σπιτικές θεραπείες. Είναι οικονομικές, εύκολες στην εφαρμογή και, αν χρησιμοποιούνται συχνά, μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των θηλωμάτων.

1. Μηλόξυδο.

Τι χρειαζόμαστε!

Μερικές σταγόνες ξύδι μηλίτη Βαμβάκι Ταινία σελοτέιπ Τι πρέπει να κάνουμε!

1. Προσθέστε ξύδι πάνω σε ένα μικρό κομμάτι βαμβακιού και τοποθετήστε το πάνω στο θήλωμα. Χρησιμοποιήστε την ταινία για να κρατήσετε το βαμβάκι στη θέση του. 2. Κρατήστε το για λίγες ώρες

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2 φορές την ημέρα.

Πώς λειτουργεί!

Η οξύτητα του ξιδιού βοηθά στη γρήγορη απόρριψη του θηλώματος. 2. Φλούδα από μπανάνα.

Τι χρειαζόμαστε

Μπανανόφλουδα

Τι πρέπει να κάνουμε!

1. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι της φλούδας. 2. Εφαρμόστε το ινώδες τμήμα (λευκή πλευρά) της φλούδας στο θήλωμα για περίπου μία ώρα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε για λίγες μέρες μέχρι να πέσει το θήλωμα.

Πώς λειτουργεί!

Οι φλούδες μπανάνας έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στην αφαίρεση των θηλωμάτων με τα ένζυμα και τα οξέα τους. Οι ίδιες χημικές ουσίες που βρίσκονται στο φλοιό μπορούν να βοηθήσουν στην απόρριψη των θηλωμάτων δέρματος 3.Μαγειρική σόδα

Τι χρειαζόμαστε!

½ κ.γ. μαγειρική σόδα Λίγες σταγόνες καστορέλαιο Τι πρέπει να κάνουμε!

1. Αναμίξτε λίγο καστορέλαιο με τη μαγειρική σόδα για να σχηματιστεί μια πάστα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό μπορεί να είναι πολύ κολλώδες. 2. Εφαρμόστε αυτήν την επικόλληση στο θήλωμα. 3. Ξεπλύνετε το μετά από 1-2 ώρες.

Συχνότητα Επαναλάβετε τη διαδικασία για 2-4 εβδομάδες και θα παρατηρήσετε ότι το θήλωμα εξαφανίζεται αργά. Πώς λειτουργεί! Το καστορέλαιο και η σόδα αλλάζουν το ρΗ της πληγείσας περιοχής, γεγονός που βοηθά στην απομάκρυνση των θηλωμάτων.

4. Κοκκινόριζα

Τι θα χρειαστούμε!

•Πάστα από κοκκινόριζα (Μαύρη αλοιφή) • Γάζα • Υπεροξείδιο του υδρογόνου • Βαμβάκι

Τι πρέπει να κάνουμε! 1. Καθαρίστε το θήλωμα και τη γύρω περιοχή με μια βαμβακερή πετσέτα βουτηγμένη στο υπεροξείδιο του υδρογόνου. 2. Εφαρμόστε και καλύψτε με μια γάζα. 3. Αφήστε τη γάζα για λίγες ώρες.

Συχνότητα! Αλλάξτε τη γάζα 3-4 φορές την ημέρα. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθαρισμού με υπεροξείδιο του υδρογόνου και εφαρμόστε την πάστα της κοκκινόριζας. Επαναλάβετε μόνο για μόνο τρεις ημέρες.

Πώς λειτουργεί! Βότανο που φύεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, η κοκκινόριζα είναι ένα ισχυρό φάρμακο για την απομάκρυνση των θηλωμάτων και των κονδυλωμάτων. Συνιστάται ακόμη και από τους βοτανολόγους για την απομάκρυνση των όγκων. Αποκόπτει την κυκλοφορία αίματος στο θήλωμα, οπότε αυτό πέφτει από μόνο του μετά από μερικές εφαρμογές.

Προσοχή Αγοράστε μαύρη πάστα που περιέχει μόνο κοκκινόριζα και νερό. Πρόσθετα συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε συνδυασμό με την κοκκινόριζα. Μην το καταπιείτε, καθώς η κοκκινόριζα μπορεί να είναι δηλητηριώδης. 5. Μέλι από Manuka

Τι θα χρειαστούμε! • Μέλι Manuka • Γάζα

Τι πρέπει να κάνουμε! 1. Εφαρμόστε το μέλι στο θήλωμα και καλύψτε με γάζα. 2.Αφήστε για λίγες ώρες.

Συχνότητα

Επαναλάβετε μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς λειτουργεί!

Το μέλι Manuka είναι ένας τύπος μελιού χωρίς υπεροξείδιο. Η εφαρμογή του στο θήλωμα περιορίζει την παροχή οξυγόνου και αυτό βοηθά στην αφαίρεσή του. Το μέλι έχει επίσης ιδιότητες επούλωσης τραύματος που θα βοηθήσουν στην ταχύτερη επούλωση της επιδερμίδας. Αποτρέπει επίσης τη δημιουργία ουλών.

6. Αμαμηλίδα.

Τι θα χρειαστούμε! Εκχύλισμα αμαμηλίδας.

Τι πρέπει να κάνουμε! Εφαρμόστε το εκχύλισμα στο θήλωμα και αφήστε το να στεγνώσει.

Συχνότητα! Επαναλάβετε 3-4 φορές την ημέρα.

Πώς λειτουργεί! Η αμαμηλίδα είναι στυπτική και οι ιδιότητες εξισορρόπησης του pH της μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το θήλωμα.

7. Σκόρδο.

Τι θα χρειαστούμε! 1-2 σκελίδες σκόρδο

Τι πρέπει να κάνουμε! 1. Συνθλίψτε τα φρέσκα σκελίδες σκόρδου σε μια πάστα. 2. Τώρα, εφαρμόστε στο θήλωμα. 3. Πλύνετε το σημείο μετά από περίπου μία ώρα.

Συχνότητα! Επαναλάβετε δύο φορές την ημέρα.

Πώς λειτουργεί! Το σκόρδο είναι αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιακό. Μετά από μερικές ημέρες, το θήλωμα θα πέσει, αφήνοντας πίσω το δέρμα λείο. 8. Τζίντζερ.

Τι θα χρειαστούμε! Φέτες τζίντζερ

Τι πρέπει να κάνουμε! 1. Καθαρίστε το θήλωμα και τη γύρω περιοχή. 2. Εφαρμόστε μια φέτα από ακατέργαστη πιπερόριζα για ένα λεπτό ή δύο. 3. Μην ξεπλύνετε τον χυμό που βγαίνει από το κομμάτι τζίντζερ.

Συχνότητα! Επαναλάβετε 5-6 φορές την ημέρα.

Πώς λειτουργεί! Το τζίντζερ περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιοδραστικών ενώσεων που διαθέτουν θεραπευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Αυτές οι ιδιότητες είναι αποτελεσματικές για την αφαίρεση των θηλωμάτων σε μερικούς ανθρώπους.

9. Έλαια για την αφαίρεση των θηλωμάτων. (α) Καστορέλαιο.

Τι θα χρειαστείτε! • 1-2 σταγόνες καστορέλαιο • Επίδεσμος

Τι πρέπει να κάνετε! Εφαρμόστε καστορέλαιο στο θήλωμα και καλύψτε το με έναν επίδεσμο.

Συχνότητα!

Εφαρμόστε 2-3 φορές ημερησίως.

Πώς Λειτουργεί!

Τα ισχυρά φυτοχημικά που υπάρχουν στο καστορέλαιο χρησιμοποιούνται συχνά για την αφαίρεση των θηλωμάτων. Ένα επιπλέον όφελος από τη χρήση αυτού του ελαίου είναι ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες για το τραύμα και ιδιότητες περιποίησης του δέρματος. Μόλις φύγει το θήλωμα, το δέρμα σας θα επουλωθεί γρήγορα και θα ενυδατωθεί (β) Λάδι καρύδας.

Τι θα χρειαστείτε!

Οργανικό λάδι καρύδας.

Τι πρέπει να κάνετε!

Εφαρμόστε στο θήλωμα και αφήστε για λίγο.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε κάθε πρωί και βράδυ.

Πώς λειτουργεί!

Το έλαιο καρύδας περιέχει λαουρικό οξύ και άλφα-τοκοφερόλη που βοηθούν στην απομάκρυνση των θηλωμάτων σε λίγες εβδομάδες.

(γ) Έλαιο από τεϊόδεντρο.

Τι θα χρειαστείτε!

1-2 σταγόνες ελαίου από τεϊόδεντρο 1-2 ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας Τι πρέπει να κάνετε!

Διαλύστε το αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου σε έλαιο βάσης και εφαρμόστε το μείγμα στο θήλωμα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2-3 φορές κάθε μέρα μέχρι να πέσει το θήλωμα.

Πώς λειτουργεί!

Ένα αιθέριο έλαιο με πολλές ιδιότητες, το έλαιο τεϊόδεντρου στεγνώνει το θήλωμα και βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποβολής. Έχει επίσης αντιμικροβιακές ιδιότητες και προστατεύσει το δέρμα από τις μολύνσεις μόλις πέσει το θήλωμα. (δ) Έλαιο ρίγανης.

Τι θα χρειαστείτε!

2-3 σταγόνες ριγανέλαιο 5 σταγόνες λάδι καρύδας Βαμβάκι. Τι πρέπει να κάνετε!

Αναμίξτε τα έλαιο και εφαρμόστε στο θήλωμα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2-3 φορές ημερησίως.

Πώς λειτουργεί!

Το ριγανέλαιο έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως η ακμή, το έκζεμα, η ψωρίαση και η ροδόχρου ακμή.

(ε) Έλαιο από Jojoba

Τι θα χρειαστείτε!

1-2 σταγόνες έλαιο jojoba.

Τι πρέπει να κάνετε!

1. Μασάζ με το λάδι της επιδερμίδας και της γύρω περιοχής. 2. Αφήστε το. Μην το ξεπλύνετε.

Συχνότητα!

Απλώστε το πρωί και το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο

Πώς λειτουργεί!

Ο ακριβής μηχανισμός δράσης του λαδιού jojoba στα θηλώματα δεν είναι ακόμη γνωστός, αλλά βοήθησε πολλούς ανθρώπους να τα αποβάλλουν σε διάστημα μόλις 7-10 ημερών.

(στ) Έλαιο λεβάντας.

Τι θα χρειαστείτε!

Μία σταγόνα αιθέριο έλαιο λεβάντας 1-2 σταγόνες λάδι καρύδας Τι πρέπει να κάνετε!

Εφαρμόστε το μίγμα από τα έλαια στο θήλωμα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2 φορές ημερησίως.

Πώς λειτουργεί!

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας, εκτός από την καταπραϋντική για το δέρμα, έχει αντισηπτικές ιδιότητες. (ζ) Αιθέριο έλαιο λεμονιού.

Τι θα χρειαστείτε!

Αιθέριο έλαιο λεμονιού.

Τι πρέπει να κάνετε!

Εφαρμόστε στο θήλωμα και αφήστε το επάνω.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2-3 φορές την ημέρα.

Πώς λειτουργεί!

Το έλαιο λεμονιού είναι στυπτικό και απομακρύνει τη λιπαρότητα από το θήλωμα. Έτσι, το θήλωμα πέφτει μόνο του.

Προσοχή Μην εκθέτετε το δέρμα στο φως του ήλιου μετά την εφαρμογή αυτού του λαδιού. Μπορεί να οδηγήσει σε ηλιακά εγκαύματα καθώς το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι φωτοευαίσθητο.

(η) Αιθέριο έλαιο από το δέντρο Neem

Τι θα χρειαστείτε!

1-2 σταγόνες αιθέριου ελαίου neem Επίδεσμο Τι πρέπει να κάνετε!

Εφαρμόστε και καλύψτε με επίδεσμο.

Συχνότητα!

Αντικαταστήστε τον επίδεσμο κάθε λίγες ώρες.

Πώς λειτουργεί!

Το έλαιο Neem περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα και άλλα βιοδραστικά συστατικά που θα βοηθήσουν στην εύκολη αφαίρεση του θηλώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση (θ) Αιθέριο έλαιο μέντας

Τι θα χρειαστείτε!

2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου μέντας 2-3 σταγόνες καστορέλαιο. Τι πρέπει να κάνετε!

1. Εφαρμόστε ένα μείγμα από αυτά τα δύο έλαια στα θηλώματα. 2. Αφήστε μια νύχτα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Πώς λειτουργεί!

Το έλαιο μέντας έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Σε συνδυασμό με το καστορέλαιο, όχι μόνο απομακρύνει φυσικά τα θηλώματα αλλά και χαλαρώνει το δέρμα και μειώνει κάθε οίδημα που μπορεί να αναπτυχθεί.

(ι) Αμυγδαλέλαιο

Τι θα χρειαστείτε!

Αμυγδαλέλαιο.

Τι πρέπει να κάνετε!

1. Τρίψτε το αμυγδαλέλαιο γύρω και πάνω στο θήλωμα. 2. Αφήστε το.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε κάθε λίγες ώρες.

Πώς λειτουργεί!

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Ενυδατώνει το δέρμα σας και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης μόλις πέσει το θήλωμα. Επίσης, διευκολύνει τη διαδικασία αποσύνθεσης του δέρματος και διατηρεί το δέρμα σας αναζωογονημένο. (κ) Γαρυφαλέλαιο.

Τι θα χρειαστείτε!

2-3 σταγόνες γαρυφαλέλαιο 2-3 σταγόνες τριανταφυλλέλαιο Βαμβάκι Τι πρέπει να κάνετε!

1. Αναμίξτε τα έλαια. 2. Βυθίστε το βαμβάκι σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε το στο θήλωμα. 3. Αφήστε το για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 1-2 φορές ημερησίως.

Πώς λειτουργεί!

Τα ισχυρά φυτοχημικά μέσα στο έλαιο θα διακόψουν την κυκλοφορία του αίματος στο θήλωμα θα το αναγκάσουν να πέσει. Το τριανταφυλλέλαιο θα βοηθήσει το δέρμα να επουλωθεί γρήγορα μετά την αποβολή,

(λ) Έλαιο κανέλας.

Τι θα χρειαστείτε!

Αιθέριο έλαιο κανέλας Βαμβάκι Επίδεσμο Τι πρέπει να κάνετε!

1. Εφαρμόστε το λάδι κανέλλας στην επιδερμίδα με το βαμβάκι. 2. Καλύψτε με επίδεσμο.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 1-2 ημερησίως, αλλάζοντας κάθε φορά τη γάζα.

Πώς λειτουργεί!

Αυτό το λαϊκό φάρμακο για θηλώματα είναι κάτι που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε. Οι άνθρωποι κατάφεραν να έχουν αποτελέσματα σε μερικές μέρες με την τακτική χρήση αυτού του αιθέριου ελαίου. Το έλαιο κανέλας είναι επίσης αντισηπτικό.

10. Χυμοί

(α) Χυμός λεμόνι.

Τι θα χρειαστείτε!

Χυμός λεμόνι Βαμβάκι Τι πρέπει να κάνετε!

1. Προσθέστε χυμό λεμόνι στο βαμβάκι και εφαρμόστε στο θήλωμα. 2. Πλύνετε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα.

Πώς λειτουργεί!

Το κιτρικό οξύ σε χυμό λεμονιού αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Σε 2-3 εβδομάδες, θα παρατηρήσετε ότι το θήλωμα αποσυντίθεται.

(β) Χυμός ανανά.

Τι θα χρειαστείτε!

Φρέσκο χυμό ανανά.

Τι πρέπει να κάνετε!

1. Πιάστε λίγο φρέσκο χυμό ανανά και εφαρμόστε το απευθείας στο θήλωμα. 2. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

Συχνότητα!

Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το χυμό κάθε 2-3 ώρες. Επαναλάβετε για μερικές ημέρες έως ότου το θήλωμα εξαφανιστεί.

Πώς λειτουργεί!

Ο χυμός ανανά είναι επίσης γνωστός για την επούλωση κρεατοελιών και κονδυλωμάτων, εκτός από τα θηλώματα. Τα πρωτεολυτικά ένζυμα ξηραίνουν το θήλωμα, οπότε αυτό αποβάλλεται.

(γ) Χυμός σύκου

Τι θα χρειαστείτε!

Βλαστούς από σύκα.

Τι πρέπει να κάνετε!

1. Θρυμματίστε τους βλαστούς για να βγάλετε χυμό. 2. Εφαρμόστε αυτό το χυμό στα θηλώματα και αφήστε το.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2-4 φορές την ημέρα, μέχρι να πέσει το θήλωμα.

Πώς λειτουργεί!

Τα σύκα χρησιμοποιούνται ευρέως για τις καθαρτικές τους ιδιότητες, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι βοηθούν στην πτώση των θηλωμάτων. Η φυσίνη, ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που βρίσκεται στον χυμό του στελέχους, προκαλεί την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

(δ) Χυμός από Αλόη

Τι θα χρειαστείτε!

Χυμό ή τζελ από Aloe vera.

Τι πρέπει να κάνετε!

1. Κάντε μασάζ στο θήλωμα και τη γύρω περιοχή για ένα λεπτό ή δύο με χυμό αλόης. 2. Αφήστε το μέχρι να στεγνώσει.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 3 φορές ημερησίως.

Πώς λειτουργεί!

Οι αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης μπορεί να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα θηλώματα και επουλώνει το δέρμα.

(ε) Χυμός κρεμμυδιού

Τι θα χρειαστείτε!

2-3 φέτες κρεμμυδιού 1 κ.γ. αλάτι 1/2 φλ. νερό Βαμβάκι Τι πρέπει να κάνετε!

1. Προσθέστε το αλάτι στο νερό και ανακατέψτε καλά. 2. Εφαρμόστε αυτό το νερό στην πληγείσα περιοχή.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2-3 φορές ημερησίως.

Πώς λειτουργεί!

Συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ακανόνιστων κονδυλωμάτων, αυτό το φάρμακο θα κάνει θαύματα για τα απλά θηλώματα. Πλούσιο σε ενώσεις που περιέχουν θείο, αυτό το συχνά χρησιμοποιούμενο λαχανικό περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά και βοηθά να θεραπεύει τις ουλές.

11. Βούτυρο καριτέ

Τι θα χρειαστείτε!

Βιολογικό βούτυρο καριτέ butter

Μία σταγόνα αιθέριο έλαιο ρίγανης Τι πρέπει να κάνετε!

1. Πάρτε μια μικρή ποσότητα βούτυρο καριτέ στην παλάμη σας και αφήστε το να λειώσει με τη ζέστη των δαχτύλων σας. 2. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο ρίγανης και ανακατέψτε καλά. 3. Εφαρμόστε στα θηλώματα.

Συχνότητα!

Επαναλάβετε 2 φορές την ημέρα.

Πώς λειτουργεί!

Ενώ το αιθέριο έλαιο ρίγανης βοηθά το θήλωμα να πέσει μόνο του, το βούτυρο καριτέ θα παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση. Περιέχει υγιή λίπη που θρέφουν το δέρμα και θεραπεύουν τις ουλές.

12. Άλατα μπάνιου Epsom

Τι θα χρειαστείτε!

1 φλ. Αλάτι Epsom Ζεστό νερό Μπανιέρα Τι πρέπει να κάνετε!

1. Προγραμματίστε ένα ζεστό μπάνιο και προσθέστε άλατα Epsom στο νερό. 2. Βυθιστείτε για 10-20 λεπτά. Εναλλακτικά, προσθέστε μισό κουταλάκι του γλυκού άλατος Epsom σε δύο κουταλιές της σούπας νερό. Προσθέστε σε βαμβάκι και τοποθετήστε στο θήλωμα για 15 λεπτά.

Συχνότητα!

Συνιστάται να βυθίζετε το σώμα σας σε αλμυρό νερό Epsom μέρα παρά μέρα. Ωστόσο, μπορείτε να τοποθετήσετε την εμποτισμένη μπατονέτα στο θήλωμα δύο φορές την ημέρα

Πώς λειτουργεί!

Το άλας Epsom εξισορροπεί το pH του δέρματος και αντλεί όλες τις τοξίνες. Ξηραίνει το θήλωμα, γεγονός που το αναγκάζει να πέσει εύκολα. Ένα λουτρό άλατος Epsom είναι επίσης πολύ χαλαρωτικό για τους μύες.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Πηγή