Πως μπορώ να συντηρήσω τον χυμό Λεμονιού

Το “πείραμα” με αυτήν την παρασκευή έγινε πριν 2 μήνες. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα διατήρησα τον χυμό λεμονιού στο ψυγείο. Δεν αλλοιώθηκε καθόλου και δεν παρουσίασε μούχλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι όταν σταθεί μερικές ημέρες δημιουργείται ίζημα, αλλά με ισχυρή ανάδευση επανέρχεται.

Υλικά : 500 ml φρεσκοστυμένο χυμό λεμονιού, 14 gr κρεμόριο. Προετοιμασία : Στύψτε τα λεμόνια και περάστε τον χυμό από ένα ψιλό σουρωτήρι. Προσθέστε το κρεμόριο και αναμείξτε καλά να διαλυθεί τελείως. Γιά να φυλάξετε τον χυμό του λεμονιού, χρησιμοποιήστε ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο καλό είναι να έχετε προηγουμένως αποστειρώσει. Φυλάξτε τον χυμό του λεμονιού σε μέρος δροσερό ή στο ψυγείο. Ανακινείστε πριν την χρήση.

Πηγή