Προσπαθείτε να αδυνατίσετε αλλά δεν τα καταφέρνετε; Φάτε ΑΥΤΟ και θα μείνετε άφωνες με τα αποτελέσματα!

Δεν είναι εύκολο να χάσει κανείς κιλά και πολλοί από εμάς έχουν την τάση να ξεχνάνε τα απαραίτητα τρόφιμα που μας βοηθάνε να πετύχουμε τον στόχο μας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα τέτοιο τρόφιμο το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το βάρος σας υγιές.

Παρά την προσπάθεια, πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε όταν κάνουν δίαιτα, γιατί δεν βλέπουν ορατά αποτελέσματα. Είναι πολύ εκνευριστικό, αλλά δεν χρειάζεται να το περάσετε ξανά.

Έρευνα του Louisiana State University δείχνει ότι οι άνθρωποι που τρώνε καρύδια σε καθημερινή βάση έχουν 25% λιγότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι και 21% λιγότερες πιθανότητες να παχύνουν στην περιφέρεια. Επίσης, έχουν χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος και υψηλότερα επίπεδα καλής χοληστερίνης.

Πιθανόν να σκέφτεστε, «Αυτό είναι τρελό! Τα καρύδια είναι γεμάτα λιπαρά και θερμίδες!» Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως σωστό.

«Τα καρύδια είναι πλούσια σε φυτική πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και υγιεινά μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, άρα είναι ένα χορταστικό τρόφιμο που μπορεί να μειώσει την όρεξη», εξηγεί η Carol O’Neil, επικεφαλής ερευνήτρια και καθηγήτρια στο Louisiana State University. Τα καρύδια μας δίνουν την αίσθηση του κορεσμού: θα τρώτε λιγότερο και θα χάνετε κιλά πιο αποτελεσματικά.

«Μόλις 1/3 του φλιτζανιού καρύδια τη μέρα μπορούν να σας δώσουν πολλές σημαντικές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ενέργεια», λέει η Maureen Ternus, εκτελεστική διευθύντρια του INC NREF, ενός ΜΚΟ για την διατροφική έρευνα και ενημέρωση. Όλα αυτά κάνουν τα καρύδια ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα που μπορείτε να φάτε σαν σνακ μέσα στη μέρα. Πηγή