Προειδοποίηση-ΣΟΚ από Γιατρούς Γυναικολόγους! Όσες Γυναίκες ξυρίζουν την Ευαίσθητη Περιοχή τους, κινδυνεύουν από..

Όλοι ξέρουμε ότι πολλές γυναίκες ξυρίζονται στην ηβική περιοχή εδώ και πολύ καιρό. Και σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, οι περισσότερες γυναίκες αφαιρούν όλες τις τρίχες από την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Δυστυχώς, αυτή η «μέθοδος» θεωρείται πλέον φυσιολογική, αλλά πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν τις πιθανές παρενέργειες. Σας προτείνουμε να μην ξυρίζετε ή αποτριχώνετε την ηβική περιοχή σας. Σύμφωνα με την διάσημη επιστήμονα Andrea De Maria, οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους του ξυρίσματος στην ευαίσθητη περιοχή.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι 87% των γυναικών επισκέπτεται κέντρα αισθητικής για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, ενώ το 90% ξυρίζεται στο σημείο αυτό.

Επίσης, προειδοποιεί ότι το δέρμα στην ηβική περιοχή είναι πολύ ευαίσθητο και επιρρεπές σε κοψίματα και πληγές. Πολλές γυναίκες αισθάνονται ένα μούδιασμα όταν ξεκινούν το ξύρισμα

Η περιοχή κάτω από την μέση είναι γεμάτη ιδρωτοποιούς αδένες. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή αυτή είναι το ιδανικό σημείο για την ανάπτυξη βακτηρίων.

Επίσης, αν το δέρμα έχει μικρές πληγές, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για λοιμώξεις. Είναι σημαντικό ακόμη να γνωρίζετε ότι οι τρίχες της ηβικής περιοχής είναι φυσικό εμπόδιο κατά των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Εσείς τα γνωρίζατε; Πηγή