Προβλέψεις για το τριήμερο 12-14 Αυγούστου- Δύσκολες όψεις μας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις

Ένα δύσκολο τριήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, με την Αφροδίτη και τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει με Κρόνο και Ποσειδώνα να μας ζητά να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί! Με τις όψεις αυτές ερχόμαστε αναγκαστικά αντιμέτωποι με αλήθειες που αρνιόμασταν να παραδεχτούμε σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας.

Την ημέρα του Σαββάτου ο Κρόνος περνά σε στάση, για να επιστρέψει ξανά σε ορθόδρομη πορεία. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Η ενέργεια της όψης σχετίζεται με τα οικονομικά μας, με λάθος κινήσεις ή επιλογές από το παρελθόν, τις οποίες τώρα βρίσκουμε μπροστά μας και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε και μάλιστα όχι εύκολα!

Η όψη όμως αφορά και τα θέματα των σχέσεών μας, μια και τώρα επανέρχονται ζητήματα τα οποία μας προβλημάτισαν, μας ταλαιπώρησαν ή μας πίεσαν στο παρελθόν, όμως είτε κάναμε ότι δεν τα είδαμε, είτε δεν τα εξυπηρετήσαμε όπως έπρεπε, είτε δεν ακούσαμε τη φωνή της καρδιάς μας … Τώρα, τα θέματα αυτά ανοίγουν εκ νέου, για να μας αναγκάσουν να πάρουμε θέση απέναντί τους. Και επειδή συναισθηματικά νιώθουμε αρκετά φορτισμένοι, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε χρόνο στην όποια κατάσταση δημιουργείται τώρα, γιατί κάθε παρορμητική κίνηση μπορεί να αποβεί λανθασμένη και να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε.

Συναισθήματα μοναξιάς ή θλίψης είναι πολύ πιθανό να φωλιάσουν τις ημέρες αυτές στην ψυχή μας και να μη μας επιτρέπουν να δούμε καθαρά τις προθέσεις του άλλου προσώπου. Σε καμία περίπτωση μην υποκύπτεις στις ανασφάλειες ή τις φοβίες που μπορεί να έχεις, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Παράλληλα, την Κυριακή έχουμε και την κορύφωση της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που να ενισχύει ακόμα περισσότερο τις τάσεις απαισιοδοξίας των ημερών και είναι ακόμα ένας λόγος που απαιτεί να μείνουμε εστιασμένοι στο κέντρο μας, στην αλήθεια μας, και κυρίως να αποφύγουμε την όποια προσδοκία, αναμονή ή ελπίδα, μπορεί να τρέφουμε…Και κυρίως, απαιτεί να είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας, μια και οι αυταπάτες εξαπλώνονται και δημιουργούν προσδοκίες, οι οποίες πολύ πιθανό να μην μπορέσουν ποτέ να ολοκληρωθούν, προκαλώντας έντονη απογοήτευση…

Προβλέψεις για το τριήμερο 12-14 Αυγούστου 2

Η όψη επηρεάζει και τα οικονομικά ζητήματα, όπου κι εδώ το περιβάλλον όχι μόνο δεν ευνοεί ανοίγματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, αλλά αντίθετα μας καλεί να αποφύγουμε κάθε εμπλοκή, κάθε άνοιγμα, κυρίως αυτά που μπορεί να εμπεριέχουν ρίσκο, γιατί τις ημέρες αυτές ενδεχομένως να υπάρξουν και απώλειες.

Σε συναισθηματικό-ερωτικό επίπεδο, οι ημέρες αυτές βρίσκονται κάτω από έντονη φόρτιση και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και διασπάσεις, ρήξεις και χωρισμοί, κυρίως όταν νιώθουμε πως η ανάγκη μας δεν κατανοείται ή δεν εξυπηρετείται από το άλλο πρόσωπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης;

Δίδυμοι (γεννημένοι 30, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου), Παρθένοι (γεννημένοι 1, 2, 3 Σεπτεμβρίου), Τοξότες (γεννημένοι 1, 2, 3 Δεκεμβρίου) και Ιχθύες (γεννημένοι 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου), το διάστημα αυτό διαχειριστείτε κάθε ζήτημα που παρουσιάζεται και σας δυσκολεύει με ψυχραιμία, δώστε χώρο και χρόνο στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας και κυρίως μην πιέζετε καταστάσεις για να εισπράξετε αυτό που επιδιώκετε, γιατί μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Προσοχή και σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα. Αφενός φροντίστε να διαχειριστείτε θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται, αφετέρου αποφύγετε κάθε άνοιγμα, για το οποίο δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εξυπηρετήσετε.

Πηγή:astrologos.gr