Πριν και μετά: Πώς μεταμορφώθηκε ένα τραπεζάκι στο τέλειο έπιπλο κουζίνας

Υπάρχει ένα έπιπλο κουζίνας που είναι πολύ χρήσιμο και ταιριάζει σε κάθε είδος και στιλ κουζίνας – αλλά όλοι το έχουν συνδέσει με κιτς διακόσμηση του ’80. Πρόκειται για το ταπεινό ξύλινο τραπεζάκι με ρόδες. Δείτε πώς θα το βάλετε στη διακόσμησή σας.

Το συγκεκριμένο τραπέζι είναι τέλειο για πολλές χρήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιείται απλά ως επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ή για να ακουμπάτε πράγματα την ώρα που μαγειρεύετε. Μπορείτε ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε ως μίνι μπαρ ή για να μεταφέρετε τα ποτά και τα γλυκά στους καλεσμένους σας. Βρήκαμε λοιπόν ένα απλό ξύλινο τραπεζάκι (το συγκεκριμένο κοστίζει 50 ευρώ αλλά μπορείτε να βρείτε και φθηνότερα) και το μετατρέψαμε σε vintage style τραπεζάκι που ταιριάζει εύκολα σε πολλά στιλ διακόσμησης.

Πριν και μετά: Πώς μεταμορφώθηκε ένα τραπεζάκι στο τέλειο έπιπλο κουζίνας

Το τραπέζι πριν τη μεταμόρφωση.

Βάψιμο Ξεκινήσαμε βάφοντας το τραπεζάκι σε μια όμορφη γκρι απόχρωση. Το γκρι είναι ένα χρώμα που φέτος είναι στη μόδα (μπορεί να έπαιξε ρόλο και η ταινία 50 Αποχρώσεις του Γκρι). Μας αρέσει γιατί συνδυάζεται εύκολα και βγάζει μια πολυτέλεια που δεν την έχουν πολλά χρώματα.

Μάρμαρο Στην πάνω επιφάνεια προσθέσαμε μια πλακέτα μαρμάρου για να κάνουμε το τραπεζάκι πιο όμορφο και για να δείχνει πιο ακριβό.

Λεπτομέρειες Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και προσθέτει vintage χαρακτήρα στο τραπεζάκι μας είναι η λαβή που προστέθηκε σε ασημί χρώμα με χρυσά άκρα. Κρεμώντας εκεί μια πετσέτα σε ριγέ αποχρώσεις μπορείτε να κάνετε το τραπεζάκι σας να δείχνει πιο καλοκαιρινό.

Πριν και μετά: Πώς μεταμορφώθηκε ένα τραπεζάκι στο τέλειο έπιπλο κουζίνας

Δείτε πόσο όμορφο έγινε το τραπεζάκι μας με τρεις αλλαγές.

Είδατε λοιπόν πόσο εύκολα με μικρές αλλαγές μετατρέψαμε ένα απλό ξύλινο τραπεζάκι των 50 ευρώ σε ένα τραπεζάκι που θα το αγοράζατε έξω πάνω από 150 ευρώ. Μην φοβάστε λοιπόν να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές σε φθηνά μικροέπιπλα. Εκτός από το γεγονός πως θα γλυτώσετε χρήματα, θα ζήσετε και την εμπειρία της δημιουργίας που είναι πολύ αναζωογονητική.

Πηγή: spirossoulis.com