Παραμορφώθηκε από ατύχημα αλλά ο σύντροφός της έδειξε σε όλον τον κόσμο τι σημαίνει αγάπη

Σκεφτείτε για λίγο ποιες είναι οι πλευρές του συντρόφου σας ή του έρωτα της ζωής σας που σας ελκύουν περισσότερο.

Είναι τα μάτια που σας κοιτάζουν σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο να δουν; Είναι τα το γλυκό , παιχνιδιάρικο ή σκέτο χαμόγελο; Είναι το τέλειο δέρμα, λείο και λαμπερό; Το αγαπημένο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του; Ή το τέλειο καυτό σώμα;

Κοιτάζοντας ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου…

matia

Αλλά αν τα βάλετε όλα αυτά στην άκρη και έχετε μόνο την ουσία,  την βασική προσωπικότητα του συντρόφου που θαυμάζετε, θα τον αγαπούσατε ακόμη;

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε η εξωτερική εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο στην έλξη και την αγάπη.

Συχνά λοιπόν ξεχνάμε την προσωπικότητα κάποιου και εστιάζουμε στην φυσική ομορφιά.

Να γιατί λοιπόν γιατί  η φωτογραφία  αυτού του ζευγαριού κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

matia1

Αυτός ο άνδρας αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη δεν βασίζεται στην φυσική εμφάνιση. Όπως αναφέρεται από το Kappook, ένα ταϊλανδέζικo πρακτορείο ειδήσεων, η γυναίκα δουλεύει σε ένα εργοστάσιο με τον αδερφό της. Συνέβη όμως ένα ατύχημα και έπεσε οξύ πάνω τους που τους παραμόρφωσε. Η γυναίκα είναι τυφλή από τότε, πάνω από πέντε χρόνια τώρα.  ‘Ένιωσα στενοχώρια και θυμό. Αλλά ήμουν τυχερή αφού έχω ακόμη τον σύζυγό μου.’ είπε.

Στα μάτια του είναι ακόμη το πιο όμορφο πρόσωπο που αγαπά.

matia2jpg

Παρά τα σημάδια και τις ατέλειες, ακόμη φροντίζει και αγαπά το κορίτσι του. Η γυναίκα έχασε τα μάτια  και την όραση. Η μύτη και το στόμα της έλιωσαν. Οι ζημιές συνεχίζουν να σημαδεύουν το σώμα της, όπως μπορείτε να δείτε, στον λαιμό, τα χέρια και τα πόδια.

Παρά τα σημάδια, αυτός συνεχίζει να είναι δίπλα της

matia3

Το ζευγάρι μας δείχνει ότι η αληθινή αγάπη δεν βλέπει αλλά αισθάνεται. Δέχεται και δεν κρίνει. Μακάρι να βρούμε την  αγάπη που θα κρατήσει όλη την ζωή μας ακόμη και αν η ομορφιά ξεθωριάσει ή το καυτό κορμί του συντρόφου μας γίνει πλαδαρό ή γεμίσει ρυτίδες λόγω της ηλικίας.

Ας γιορτάσουμε την άνευ όρων παντοτινή αγάπη. Ας αγαπήσουμε με τέτοιον τρόπο που να κρατήσει για πάντα.

Πηγή: www.trendingnewsportal.com