Παράτησε το μωρό της με ένα σημείωμα σε ένα πάρκο. 4 χρόνια μετά, έγινε

Μια ανοιξιάτικη μέρα του 2012, ένας υπεύθυνος ασφαλείας στο Ningbo της Κίνας ανακάλυψε ένα ασυνήθιστο δέμα: ένα νεογέννητο μωρό ήταν παρατημένο σε ένα πάρκο με ένα σημείωμα που έλεγε, “Σας παρακαλούμε σώστε το καημένο”.

 

egkatelice moro (1)

 

Το σημείωμα έλεγε ακόμη ότι το αγοράκι ήταν κουφό. Η οικογένεια του το είχε εγκαταλείψει επειδή ήταν πολύ φτωχοί για να το φροντίσουν.

 

egkatelice moro (2)

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε ένα ορφανοτροφείο. Λόγω του ότι ήταν κουφό, ήταν αρκετά απομονωμένο από τα άλλα παιδιά

 

egkatelice moro (3)

Αλλά χιλιάδες μίλια μακριά, η φωτογραφία του αγοριού έκανε την καρδιά μιας νεαρής μητέρας να χτυπήσει δυνατά. Η Αμερικανίδα Molly Sano και ο άντρας της ήθελαν από καιρό να υιοθετήσουν ένα μωρό. Στις 2 Οκτωβρίου του 2014, πήγαν στην Κίνα για να γνωρίσουν το αγοράκι.

Στην πρώτη τους συνάντηση στο ορφανοτροφείο, το αγοράκι άρχισε να κλαίει, αλλά όταν το πήρε η Molly στην αγκαλιά της, ηρέμησε γρήγορα και χαμογέλασε. Φαινόταν να καταλαβαίνει ότι εκείνη η γυναίκα νοιαζόταν γι’αυτό. Τον βάφτισαν Bennett.

 

egkatelice moro (4)

Ο Bennett είναι σε καλά χέρια με την οικογένεια Sano, γιατί η Molly είναι καθηγήτρια νοηματικής και ο άντρας της είναι επίσης κουφός. Στην αρχή καταλάβαιναν τι ήθελε ο Bennett μόνο μέσα από το κλάμα του, αλλά μέσα σε 3 μήνες ήξερε ήδη να εκφράζεται με σύνθετες προτάσεις στην νοηματική. Και η κόρη τους, Mila, έχει ήδη κολλήσει πάνω στον υιοθετημένο αδερφό της. Τα δύο παιδιά είναι “σαν δίδυμα”, λέει η Molly χαρούμενα.

egkatelice moro (5)

 

Αλλά μια διάγνωση έφερε σύννεφα πάνω από την ευτυχία της οικογένειας. Ο Bennett πάσχει από το σύνδρομο Usher, το οποίο μαζί με την κώφωση σχετίζεται και με σταδιακή τύφλωση. Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 20, ο Bennett θα έχει ήδη τυφλωθεί τελείως.

Αλλά η Molly ήθελε να βεβαιωθεί ότι ο γιος της δεν θα μάθαινε για τις ρίζες του μόνο από τα λόγια, αλλά ότι θα έβλεπε το μέρος που γεννήθηκε με τα μάτια του πριν χάσει την όραση του. Έτσι, το Ιανουάριο του 2016, η Molly ταξίδεψε με τον Bennett στο Ningbo για να γνωρίσει την βιολογική του μητέρα.

Όταν είδε τον γιο της ξανά, είπε ότι ήταν χαρούμενη και λυπημένη ταυτόχρονα. Παρ’όλο που έπρεπε να τον αποχωριστεί, ο γιος της έχει τη ζωή που πάντα ευχόταν η μητέρα του για εκείνον. Όταν αποχαιρετήθηκαν, οι δύο μητέρες αντάλλαξαν μια μεγάλη αγκαλιά.

egkatelice moro (6)

 

Η ιστορία του Bennett είναι μοναδική. Στην Κίνα απαγορεύεται οι γονείς να δίνουν τα μωρά τους για υιοθεσία, γι’αυτό και πολλά τα παρατάνε. Ο Bennett είναι απίστευτα τυχερός!

 

Πηγή: hefty.co,fanpage.gr