cheesecake (550 x 367)

Πανεύκολο, νόστιμο και γρήγορο γλυκό με μαρμελάδα!

Το νοστιμότερο γλυκό σε 5 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • 340 γρ. μπισκότα,απλά
  • 60 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 85 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  •  1 Σακουλάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
  •  400 γρ. κρύο γάλα
  •   μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με τη μαύρη ζάχαρη και το βούτυρο, για 5 λεπτά περίπου. Το θρυμματισμένο μείγμα που θα σχηματιστεί θα πρέπει να πλάθεται σε μπαλάκια στο χέρι μας. Σε διαφορετική περίπτωση, προσθέτουμε επιπλέον λιωμένο βούτυρο για να αποκτήσει το μείγμα την κατάλληλη υγρασία. Στη συνέχεια απλώνουμε το μπισκότο σε ένα ταψί ή τσέρκι, πιέζοντας με την παλάμη μας ώστε να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της βάσης. Μπορούμε να το διατηρήσουμε καλυμμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για 2-3 ημέρες και στην κατάψυξη για 1 μήνα.

Χτυπάμε στο μίξερ 400γρ  κρύο γάλα με την κρέμα ζαχαροπλαστικής για 5 λεπτά Την τοποθετούμε πάνω από το μπισκότο και τέλος βάζουμε την μαρμελάδα φράουλα

Σίγουρη επιτυχία γρήγορα και εύκολα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *