Παίρνει ρύζι και φτιάχνει μια καταπληκτική μάσκα με αυτό, που θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερες!

Οι αρχαίοι Ιάπωνες δεν χρησιμοποιούσαν κρέμες και λοσιόν οι οποίες είχαν σαν βάση τα χημικά. Οι άνθρωποι θα καταλάβουν σύντομα την πραγματική δύναμη της φύσης, και Ιάπωνες είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τα μυστικά των παππούδων τους. Σίγουρα θα έχετε δει Ιάπωνες οι οποίοι είναι 60 χρονών και μοιάζουν λες και είναι 30. Δεν σας φαίνεται απίστευτο αυτό;

Και όλα σχετίζονται με το ρύζι τους. Οι Ιάπωνες δεν το τρώνε μόνο, αλλά και το χρησιμοποιούν στο δέρμα τους. Η θεραπεία του ρυζιού αντιμετωπίζει τις κηλίδες, τις ρυτίδες,τα σημάδια της ηλικίας και τα μαύρα στίγματα. Τα αντιοξειδωτικά του ρυζιού διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου, και προλαμβάνουν τις ρυτίδες.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το ρύζι για να φτιάξετε μια καταπληκτική μάσκα προσώπου, και να εξαλείψετε τις ρυτίδες. Η μάσκα του ρυζιού αναζωογονεί το δέρμα, και αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Το δέρμα σας θα είναι απαλό και λείο και πάλι.

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία γήρανσης, αλλά μερικές φορές οι ρυτίδες εμφανίζονται νωρίτερα από το συνηθισμένο

Αιτίες της πρόωρης γήρανσης

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία γήρανσης, αλλά μερικές φορές οι ρυτίδες εμφανίζονται νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ορισμένα μη συνταγογραφημένα καλλυντικά προϊόντα, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η ορμονική ανισορροπία, και οι κακές διατροφικές συνήθειες μπορεί να σας προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Αυτοί οι παράγοντες μειώνουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματός σας, καθιστώντας ξηρό και θαμπό. Τα ακριβά καλλυντικά προϊόντα δεν θα σας δώσει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Το μόνο σας προκαλέσουν είναι σοβαρές παρενέργειες. Δοκιμάστε αυτή την απλή μάσκα ρυζιού και δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα της!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 3 κουταλιές της σούπας ρύζι
  • 1 κουταλιά της σούπας αγνό μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα

Παρασκευή:

  • Μαγειρέψτε το ρύζι σας βάζοντας 1 φλιτζάνι νερό. Φέρτε το στο σημείο βρασμού, και αφήστε το να σιγοβράσει για άλλα 3 λεπτά.
  • Αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, και στη συνέχεια στραγγίξτε το. Προσθέστε τα υπόλοιπα δύο συστατικά, και ανακατέψτε καλά. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και σκουπίστε το. Τώρα, απλώστε τη μάσκα ρυζιού στο πρόσωπό σας, κάνοντας μασάζ στο δέρμα σας.
  • Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλύντε το .
  • Χρησιμοποιήστε τη μάσκα ρυζιού μία φορά την εβδομάδα, και σύντομα θα παρατηρήσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Πείτε «αντίο» στις ρυτίδες, στις σκούρες κηλίδες, στα σημάδια της ηλικίας, την ακμή και τα σπυράκια μια για πάντα με αυτή τη φοβερή μάσκα.

Πηγή