Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια. Το Τελικό Αποτέλεσμα; Θα σας Εντυπωσιάσει!

Οι περισσότεροι έχουμε τουλάχιστον μια ανάμνηση με χούλα χουπ από την παιδική μας ηλικία και κάποιοι από μας μπορεί να έχουμε κανά δυο ακόμα στο σπίτι. Αν έχετε ξεπεράσει τη φάση του χούλα χουπ, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κάτι άλλο; Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας μικροσκοπικό κήπο!

Θα χρειαστείτε:

1 λάστιχο ποτίσματος 4 ξύλινες σανίδες 1 μεταλλικό πριόνι σφιγκτήρες καλωδίων 8 μεταλλικά πασσαλάκια 1 σφυρί 3 χούλα χουπ 1 ή 2 μεγάλα δίχτυα 8 τριγωνικά υποστηρίγματα βίδες τρυπάνι 2 πλαστικά λάστιχα εργαλεία κήπου φυτά της επιλογής σας καλό χώμα

Πώς να το φτιάξετε:

Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξετε το τετράγωνο ή ορθογώνιο με τις σανίδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τριγωνικά στηρίγματα στις γωνίες για να βεβαιωθείτε ότι σχηματίζουν 90 μοίρες. Χρησιμοποιήστε το τρυπάνι και τις βίδες για να ενώσετε καλά τις 4 σανίδες. Αυτή θα είναι η βάση του θερμοκηπίου σας.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 3

Στη συνέχεια, καρφώστε τα μεταλλικά πασσαλάκια στο έδαφος από την μέσα πλευρά των ξύλων. Βάλτε τα σε ίση απόσταση μεταξύ τους.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 4

Γεμίστε το κουτί με χώμα και φυτέψτε τα φυτά σας.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 5

Εδώ έρχονται τα χούλα χουπ: Ανοίξτε τα και στερεώστε τις άκρες τους στα πασσαλάκια. Μπορείτε να τα κόψετε με ένα κλαδευτήρι αν δεν ανοίγουν εύκολα.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 6

Κόψτε το δίχτυ έτσι ώστε να χωράει στα χούλα χουπ και δέστε το πάνω τους με τους σφιγκτήρες καλωδίου.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 7

Τέλος, βάλτε ένα μεγάλο κομμάτι δίχτυ πάνω από το θερμοκήπιο σας. Μπορείτε να κολλήσετε στην άκρη του μια πλαστική βέργα για να μπορείτε εύκολα να το σηκώνετε και να ποτίζετε τα φυτά.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 8

Τέλος, κόψτε το λάστιχο σε μικρά κομμάτια και χαράξτε τα κατά μήκος. Τυλίξτε τα κομμάτια γύρω από τα χούλα χουπ για να στερεώσετε το δίχτυ. Θα εμποδίσουν τα πεινασμένα κουνελάκια και την βροχή ή τον αέρα από το να καταστρέψουν την σκληρή σας δουλειά.

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 9

Απολαύστε τον κήπο σας!

Παίρνει ένα Λάστιχο ποτίσματος και το Κόβει σε Κομμάτια 10

Δείτε τις οδηγίες και στο βίντεο:

Τι όμορφος κήπος – σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα. Επιτέλους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάπου τα χούλα χουπ σας!

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *