Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή.

H 11χρονη Elizabeth «Lulu» Gilreath ζει με τους γονείς της στην Nebraska. Όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας της, η Lulu αγαπάει τα λούνα παρκ και ανυπομονούσε να πάει στο μεγάλο πανηγύρι που γίνεται στην πόλη της, την Omaha. Αλλά όταν ξεκίνησε για να διασκεδάσει, δεν είχε ιδέα τι τρόμος την περίμενε.

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 2

Καθώς γελούσε και διασκέδαζε, είδε μπροστά της τον χειρότερο εφιάλτη: Τα μακρυά μαλλιά της πιάστηκαν στην πλατφόρμα που γύριζε από κάτω και ένα μεγάλο κομμάτι δέρματος αποκολλήθηκε από το κεφάλι της. Υπέφερε για 5 ολόκληρα λεπτά πριν η μητέρα της καταφέρει να κάνει τον χειριστή να σταματήσει το μηχάνημα. Ποτέ δεν θα ξεχάσει το ουρλιαχτό της κόρης της.

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 3

Η Lulu μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πάλευαν για ώρες για τη ζωή της. Το μικρό κορίτσι τα κατάφερε, αλλά η κατάστασή της παρέμενε κρίσιμη. Πέρασε μία εβδομάδα στην εντατική, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 4

Χρειαζόταν μεταμόσχευση δέρματος και της είπαν πως το πρόσωπό της δεν θα είναι πια το ίδιο. Τα μαλλιά της δεν θα μεγάλωναν ξανά. Δεν ήταν σίγουροι εάν θα υπήρχαν και άλλα μακροχρόνια προβλήματα.

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 5

Αλλά η οικογένειά της προσπάθησε να παραμείνει αισιόδοξη και πάρα πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να την υποστηρίξουν. Η κοινότητα μάζεψε πάνω από $65,000 για να βοηθήσει την οικογένεια με τα ιατρικά έξοδα και άνθρωποι από τις ΗΠΑ της έστελναν τις ευχές τους.

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 6

Παρά τον εφιάλτη, το μικρό κορίτσι δεν τα έβαλε κάτω. Η μητέρα της ήταν πολύ περήφανη που τα κατάφερε. Τώρα, η Lulu και η μητέρα της προσπαθούν να κάνουν τη νομοθεσία για τέτοια μηχανήματα πιο αυστηρή. “Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί και δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά.”

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 7

3 μήνες μετά το περιστατικό, η θεραπεία της πάει πολύ καλά και η ίδια ανυπομονεί να γυρίσει στο σχολείο. Μαζί με την μητέρα της, διάλεξε μία περούκα και ελπίζει να την κάνει να νιώθει λίγο καλύτερα, αν και παραδέχεται πως είναι αρκετά αγχωμένη.

Τελικά όμως, φαίνεται πως οι περισσότεροι είχαν ακούσει για το ατύχημά της και την αποδέχτηκαν όπως ήταν. Όλοι είχαν μείνει έκπληκτοι από το κουράγιο της.

Πήγε την 11χρονη Κόρη της στο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσει. Αυτό το Μοιραίο Λάθος της, θα το θυμάται για μια Ζωή. 8

Δείτε την ιστορία αυτού του γενναίου κοριτσιού:

 

Μία πολύ δυνατή κοπέλα! Ελπίζουμε το σώμα και το πνεύμα της να γιατρευτούν πλήρως και να επιστρέψει στην φυσιολογική της ζωή και ας ελπίζουμε να μην γίνει ξανά ένα τέτοιο ατύχημα.

Πηγή