Πήγαινε βόλτα με τον Σκύλο της όταν του έβαλε το Αγαπημένο του Τραγούδι. Προσέξτε την Φωνή του μόλις ακούει το Ρεφρέν! [Βίντεο]

Όλοι ξέρουμε ότι στους σκύλους αρέσει η μουσική. Αλλά είναι εντυπωσιακό να βλέπεις της αντίδραση τους σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. Για την Lola, τον ποιμενικό σιλό, το μόνο που χρειάζεται για να περάσει καλά είναι το αγαπημένο της τραγούδι.

Στις 22 Φεβρουαρίου η Lola και η ιδιοκτήτρια της, Annie Aul, ταξίδευαν από το Montgomery της Alabama στο Miami της Florida. Υπάρχει ταξίδι με το αυτοκίνητο χωρίς τραγούδια;

Στην αρχή του βίντεο η Lola φαίνεται να ξεκουράζεται ενώ η Aul ξεκινά το τραγούδι. Πρόκειται για το “We Are the Champions” των Queen. Ενώ η Aul τραγουδά, ξαφνικά η Lola σηκώνεται και ξεκινά κι εκείνη να τραγουδά!

Ο ίδιος ο Freddie Mercury θα ήταν περήφανος γι’αυτή την σκυλίτσα. Αλλά δεν τραγουδά μόνο το ρεφρέν – συνεχίζει και παρακάτω και μαζί της τραγουδά και η Aul. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι είναι ότι η Lola φαίνεται να τα δίνει όλα με την φωνή της στο ρεφρέν – λες και ξέρει ότι είναι το καλύτερο σημείο του τραγουδιού!

Δείτε τους:

http://www.youtube.com/watch?v=fAFDc_MkXVQ

Πηγή