Πάρτε Ένα Μπλουζάκι Που Μισείτε Και Μετατρέψτε Το Σε Κάτι Που Θα Λατρέψετε! -ΒΙΝΤΕΟ

Αν η ντουλάπα σας μοιάζει έστω και στο ελάχιστο με τη δική μας, σίγουρα έχει πολλά ρούχα που έχετε φορέσει ελάχιστες φορές – αν όχι καθόλου! Και ενώ δεν είμαστε απαραιτήτως περήφανες για το γεγονός ότι μερικά από τα κομμάτια αυτά εξακολουθούν να έχουν τις ετικέτες τιμών πάνω τους, πρόσφατα μάθαμε ένα κόλπο για να αναβαθμίσουμε ένα μπλουζάκι που δεν χρειαζόμαστε σε κάτι πολύ χρήσιμο και εντυπωσιακό.

Βλέπετε, τα συνηθισμένα μπλουζάκια μπορούν να γίνουν πραγματικά σούπερ tote τσάντες για την παραλία, τη βόλτα ή ακόμα και το σούπερ μάρκετ – και το καλύτερο είναι ότι το απλό επαναστατικό DIY δεν απαιτεί ΚΑΘΟΛΟΥ ράψιμο. Σούπερ!

Η σημερινή συμβουλή έρχεται σε μας από το κανάλι YouTube WhatsUpMoms. Η οικοδέσποινα μας δίνει απλές οδηγίες βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τη δική μας μοντέρνα τσάντα.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά από τεχνική άποψη χρειάζεστε μόνο 2 υλικά για να φτιάξετε μια τσάντα – απλά ένα t-shirt και ψαλίδι για ύφασμα! Όσον αφορά το μπλουζάκι, συνιστάται ιδιαίτερα να επιλέξετε ένα που είναι σε καλή κατάσταση (δηλαδή δεν υπάρχουν τρύπες ή τραβήγματα) και είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα βαμβακιού που να περιλαμβάνει και ένα ελαστικό υλικό, όπως πολυεστέρα ή σπάντεξ.

  • Ξεκινήστε διπλώνοντας το μπλουζάκι σας στη μέση κατά μήκος και κόψτε τα μανίκια, φροντίζοντας να κόβετε πίσω από τις εσωτερικές ραφές.
  • Στη συνέχεια, γυρίστε το μπλουζάκι σας προς τα έξω και τοποθετήστε το στο τραπέζι. Πιάστε και τα δύο κομμάτια ανάμεσα στα δάχτυλά σας και αρχίστε να δημιουργείτε με το ψαλίδι κρόσσια – μήκους περίπου 3-4 .
  • Μόλις τελειώσετε, θα δέσετε δύο-δύο όλα τα ζευγάρια με τα κρόσσια – ένας σφιχτός διπλός κόμπος είναι ό,τι το καλύτερο!  Μπορεί να φαίνεται κουραστικό, αλλά αυτό το βήμα θα εξασφαλίσει ότι η βάση της τσάντας σας είναι καλή και ανθεκτική!

Η οικοδέσποινά μας αποφάσισε να κολλήσει μερικά πολύχρωμα pom poms επάνω στο t-shirt tote bag, αλλά μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε διακοσμητικό θέλετε για να φτιάξετε τη δική σας τσάντα. Προσωπικά πιστεύουμε ότι μια δαντέλα θα φανεί πολύ μοντέρνα!

Τώρα που έχετε μάθει τα βασικά, ήρθε η ώρα να μάθετε τις λεπτομέρειες από την ίδια. Για να δείτε το πλήρες t-shirt tote bag tutorial, φροντίστε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί. Τι έξυπνο DIY!

Πηγή