Ο Ashton Kutcher (ξανα)εμπνέεται από ελληνικό αντιρατσιστικό βίντεο

Ο Ashton Kutcher (ξανα)εμπνέεται από ελληνικό αντιρατσιστικό βίντεο

Το εκπληκτικό αντιρατσιστικό βίντεο της Νάνσυ Σπετσιώτη, «Τζαφάρ», (ξανα)ενέπνευσε τον αμερικανό αστέρα του Χόλιγουντ Ashton Kutcher. Ανέβασε το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το μήνυμα: «Αυτό κάνουν οι εξαιρετικές ταινίες, μας κάνουν πραγματικά να σκεφτόμαστε για τον κόσμο μας».

Ο Ashton Kutcher (ξανα)εμπνέεται από ελληνικό αντιρατσιστικό βίντεο

Η ταινία μικρού μήκους που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ της Δράμας το 2011, διαρκεί 2,5 λεπτά και αναφέρεται στην ιστορία μιας οικογένειας, η οποία επισκέπτεται το γιατρό όπου πριν από λίγο καιρό εγχείρισε την κόρη τους. Στην υποδοχή η μητέρα απομακρύνει την κόρη της δίπλα από έναν άλλο επισκέπτη, λόγω του χρώματός του. Όταν συναντούν το γιατρό, εκείνος τους γνωρίζει το δότη που έσωσε την κόρη τους. Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Waseem Aktar, Ναταλία Δραγούμη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Νίκος Ψαρράς,Χαρά Τσιόνγκα και Γεωργία Κατσικονούρη, ενώ το σενάριο είναι της Κατερίνας Κουτσομύτη.

[su_spacer]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=dfccrwUlROU”]

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο είχε ανεβάσει ξανά πριν ένα χρόνο ο Ashton Kutcher , στο προσωπικό του προφίλ στο facebook γράφοντας: «πριν το δείτε αυτό, πάρτε μια βαθιά ανάσα».