Οι «Πυξ Λαξ» επιστρέφουν μόνιμα και ενεργά στην ελληνική μουσική σκηνή

Οι «Πυξ Λαξ» επιστρέφουν στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μόνιμη βάση, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας, Φίλιππος Πλιάτσικας.

Πολλοί είναι μπερδεμένοι σχετικά με τους «Πυξ Λαξ» και το αν εξακολουθούν να είναι συγκρότημα ή όχι κι έτσι ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποφάσισε να δώσει όλες τις σχετικές διευκρινίσεις, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή της Μάιρας Μπάρμπα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Εκεί, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και μέλος της θρυλικής ελληνικής ροκ μπάντας ανακοίνωσε πως οι «Πυξ Λαξ» επέστρεψαν για τα καλά και μάλιστα σε μόνιμη βάση, καθώς η επανένωση του συγκροτήματος δεν θα διαρκέσει μόνο για τις δύο προγραμματισμένες τους εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα (7 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα).

Μαζί του θα είναι ο Μπάμπης Στόκας καθώς κι άλλοι παλιοί γνώριμοι της μπάντας (Γιαννόπουλος, Γιαννάτος, Σπυρόπουλος), με τον Φίλιππο Πλιάτσικα να δηλώνει πως το συγκρότημα στο εξής θα «επανενωθεί ενεργά», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα προκύψει η δημιουργία νέων τραγουδιών.

Τέλος, να σημειωθεί πως το σχήμα, από το οποίο θα λείπει ο αλησμόνητος Μάνος Ξυδούς, θα πλαισιωθεί κι από νεότερους καλλιτέχνες και συνεργάτες.