Οι πιο εύκολες Τρούφες με ινδοκάριδο και nutella

Υλικά

200 γρ.ζάχαρη 150 γρ.βούτυρο 250 γρ.αλεσμένα μπισκότα 100 γρ.ινδοκάριδο 200 ml. νερό nutella

Εκτέλεση Βράζετε για ένα λεπτό το νερό με την ζάχαρη και προσθέτετε το βούτυρο για να λιώσει. Όταν γίνει χλιαρό προσθέστε τα αλεσμένα μπισκότα και το ινδοκάριδο και τα ανακατώνεται μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν τελείως. Πλάθεται το μίγμα σας σε κύκλους και ανοίγετε μια μικρή τρυπα απο πάνο. Βάζετε τα γλυκα στο ινδοκάριδο και μετά τα γεμίζετε με nutella.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *