Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια.

Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια

Τα νέα για το περίγραμμα το χειλιών και μερικές ακόμη λεπτομέρειες που θέλουμε να ξέρουμε.

1. Μια σκιά είναι αρκετή

Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια.

Ξεχάστε τον κανόνα που ορίζει πως οι ανοιχτόχρωμες σκιές πρέπει να εφαρμόζονται στο κόκαλο του φρυδιού και οι σκουρόχρωμες στην εξωτερική γωνία. Oι νέα τάση ορίζει να εφαρμόζουμε μια απόχρωση από τη γραμμή των βλεφάρων ως το φρύδι. Πως να επιτύχετε το look; Με μινιμαλιστικές κινήσεις και επιλογές για να προκαλέσουμε βλέμματα θαυμασμού και όχι τρόμου. Εφαρμόζοντας και γεμίζοντας την περιοχή του ματιού με μια nude, απαλή απόχρωση σκιάς την ημέρα και με πιο έντονες, δραματικές αποχρώσεις το βράδυ.
2. Ναι στο glitter
Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια.
Μετά από κάποια ηλικία ήταν άγραφος και απαγορευτικός κανόνας η αποφυγή χρήσης προϊόντων με glitter. Aλλά επειδή οι κανόνες είναι για να ανατρέπονται, φέτος ακολουθώντας τις επιταγές των τάσεων, ετοιμαστείτε να ενσωματώσετε τη λαμπερή πολυτέλεια στις καινούργιες σας συνήθειες στο μακιγιάζ. Πως να πετύχετε το λαμπερό look; Το μυστικό είναι εστιάζοντας στο glitter και διατηρώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σας σε φυσικούς και δροσερούς τόνους. Εστιάστε σε ένα μικρό τμήμα των ματιών σας, όπως η άνω ή κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, και κρατήστε το υπόλοιπο σε ήσυχους τόνους, χωρίς υπερβολές.
3. Raccoon Eyes
Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια.
Συνηθίζατε να κοιτάτε με φόβο τον καθρέφτη μήπως η μάσκαρα σας έτρεξε και άφησε πίσω της χρώμα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα μάτια που θυμίζουν ρακούν είναι το νέο it look στο χώρο της ομορφιάς και αποθεώθηκε στα πιο γνωστά shows, όπως του Roberto Cavalli. Πως να επιτύχετε το look; Δημιουργήστε στην εσωτερική γραμμή του ματιού μια γραμμή με ένα khol μαύρο μολύβι και σβήστε με σκιά σε σκούρα καφέ ή μωβ απόχρωση στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με ένα λεπτό πινέλο. Αποφύγετε την μαύρη σκιά γιατί είναι πολύ σκληρή και θα αγριέψει το βλέμμα σας.
4. Ξεχάστε το περίγραμμα χειλιών
Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια.
Όλοι οι κανόνες για σαρκώδη χείλη όριζαν να σχηματίζεται το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι πριν από την εφαρμογή του κραγιόν. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα προτιμάμε την πιο φυσική εμφάνιση των χειλιών που μοιάζουν τέλεια ατελή. Πως να επιτύχετε το look; Εφαρμόστε το κραγιόν σας στα χείλη και στη συνέχεια δώστε ζουμερή υφή με ένα λαμπερό gloss.
5. Μακιγιάρετε μόνο τις κάτω βλεφαρίδες
Οι κανόνες του μακιγιάζ που δεν ισχύουν πια.
Κάποτε δεν θα φεύγατε από το σπίτι χωρίς να εφαρμόσετε μια στρώση μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες. Στην ευφάνταστη επιταγή των φετινών catwalks, πρέπει να παραλείψετε να μακιγιάρετε τις πάνω βλεφαρίδες και να επικεντρωθείτε μόνο στις κάτω. Πως να επιτύχετε το look; Εφαρμόστε 2-3 γενναίες στρώσεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Δώστε κίνηση στις πάνω βλεφαρίδες με ένα ψαλίδι και αφήστε τις γυμνές για ένα ανατρεπτικά ασυνήθιστο αποτέλεσμα.