αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα

Οι καλύτεροι τρόποι να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα σορτσάκια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους.

Και ενώ φοράτε όλο ανυπομονησία την αγαπημένη σας μίνι φούστα, ξαφνικά αντικρίζετε τα πόδια σας στον καθρέφτη να έχουν μια περίεργη όψη! Είναι αυτή του φλοιού πορτοκαλιού! Αν και δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, η κυτταρίτιδα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της. Γιατί δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και στις πιο νέες κοπέλες. Παρόλα αυτά μην απελπίζεστε γιατί αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, θα βελτιώσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και θα τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, κάντε ώρα την αρχή!

Βήμα 1: Να πίνετε πολύ νερό. Το μυστικό για το τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα ξεκινάει από την ενυδάτωση. Το νερό διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και διώχνει τις τοξίνες μακριά από το σώμα. Προσπαθήστε να πίνετε περίπου 2 λίτρα υγρά κάθε μέρα, προς αποφυγή των κατακρατήσεων αλλά και της αφυδάτωσης. Αν δεν σας αρέσει το νερό, τότε ξεκινήστε σιγά σιγά προσθέτοντας όλο και μεγαλύτερη ποσότητα σε καθημερινή βάση.

Βήμα 2: Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Οι αερόβιες ασκήσεις, όπως ποδήλατο, ελλειπτικό, τρέξιμο, κολύμβηση, επιβάλλονται για να αποκτήσετε ένα γυμνασμένο σώμα. Προσθέστε μια ώρα την ημέρα σωματική δραστηριότητα, για να κάψετε θερμίδες και να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα. Η καλύτερη γυμναστική για να διώξετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι το σκοινάκι.

Δοκιμάστε το!

Πηγή