Οι Ειδικοί λένε ότι είναι η ΠΙΟ όμορφη κοπέλα παγκοσμίως (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Florence Colgate έχει το είδος ομορφιάς που οι γυναίκες θα πλήρωναν πολλά για να αποκτήσουν. Το είδος ομορφιάς το οποίο προσπαθούν εδώ και αιώνες να καταλάβουν καλλιτέχνες, επιστήμονες και μαθηματικοί. Η Florence Colgate έχει απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο, με μεγάλα μάτια, γεμάτα χείλη και ψηλά ζυγωματικά.

Κατάγεται από μια βρετανική παραθαλάσσια πόλη. Το 2012 κέρδισε σε ένα διαγωνισμό φυσικής ομορφιάς από τα καλλυντικά Lorraine Cosmetics. Ο διαγωνισμός βάσισε τα αποτελέσματα του σε μια θεωρία ομορφιάς με αναλογίες.

Από ότι φαίνεται, το πρόσωπο της Florence δεν είναι μόνο φυσικά όμορφο, αλλά η επιστήμη το θεωρεί “σχεδόν τέλειο”. Έτσι, από εντελώς άγνωστη έγινε σταρ του διαδικτύου.

Οι ερευνητές που μελετούν την ελκυστικότητα λένε ότι στο τέλειο πρόσωπο η απόσταση ανάμεσα στις κόρες των ματιών είναι το 46% του πλάτους του προσώπου από το ένα αυτί στο άλλο. Στης Florence είναι 44%. Η απόσταση ανάμεσα στα μάτια και το στόμα θα πρέπει να είναι το ένα τρίτο το προσώπου. Στης Flοrence είναι 32,8%.

Κάποιοι εκπλήσσονται, αλλά η Florence είναι ένα σεμνό, προσγειωμένο κορίτσι. Αποδίδει την ομορφιά της στην αυτοπεποίθηση και την εσωτερική ευτυχία της. Μπορεί άραγε η επιστήμη να ορίσει την ομορφιά ή η κοινωνία;

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: fanpage

[via]