Οι γονείς ήταν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν την ετοιμοθάνατη κόρη τους. Τότε όμως τους είπε ΚΑΤΙ που τους έκανε να παγώσουν…

H Abby Furco, τώρα 10, δεν μπορεί να θυμηθεί κάποια περίοδο της ζωής της που δεν ήταν άρρωστη. Διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν ήταν μόλις 4.

Σύμφωνα με γιατρούς, η ασθένειά της δεν άφηνε πολύ χώρο για αισιοδοξία – η Abby είχε μόνο 20% πιθανότητες να επιβιώσει. Για τα επόμενα χρόνια, η Abby έκανε πολλές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένου μεταμόσχευσης μυελού των οστών, χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία.

«Την είχαμε περικυκλωμένη με αγάπη γιατί ξέραμε πως μπορούσαμε ανά πάσα στιγμή να την χάσουμε. Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει, είχε τόσες πολλές λοιμώξεις που μπορούσαν να της πάρουν τη ζωή. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την βλέπουμε να πολεμάει.”

Μέχρι το φθινόπωρο του 2013, φαινόταν πως το δυσκολότερο είχε περάσει. Μπορούσε να επιστρέψει στο σχολείο, να παίξει ποδόσφαιρο και ουσιαστικά να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

Ωστόσο, ο καρκίνος επέστρεψε την επόμενη χρονιά και ήταν πολύ χειρότερος. Έμεινε παράλυτη και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά.

Παρόλο που έκανε ξανά μεταμόσχευση μυελού των οστών, το σώμα της απέρριψε το μόσχευμα και αυτό την αρρώστησε ακόμα περισσότερο.

Τα νεφρά της άρχισαν να καταρρέουν και μπορούσε να μείνει ξύπνια για μόλις μία ώρα τη μέρα. Οι γιατροί τους είπαν πως ήταν καιρός να αποχαιρετιστούν και έτσι εκείνοι ετοιμάστηκαν για το μοιραίο. Οι παππούδες της ήρθαν για να δουν την εγγονή τους μία τελευταία φορά.

Έβγαλαν την Abby από τα μηχανήματα και την έφεραν στο σπίτι. Οι γιατροί υπολόγιζαν πως είχε άλλες 48 ώρες μπροστά της. Τότε, κάτι απίστευτο συνέβη: η Abby ξύπνησε και είπε στους γονείς της, “έχω πολλά να κάνω ακόμα.”

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε μετά. Συνέχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησε να περπατάει ξανά και πάλεψε για τη ζωή της πολύ γενναία τους επόμενους μήνες. Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν πως συνέβη αυτό αλλά η μικρή Abby έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Η Abby τώρα τα πάει πολύ καλά. Δεν είναι σίγουρο το αν θα επιστρέψει ο καρκίνος ή όχι αλλά η οικογένεια είναι αισιόδοξη.

Δείτε την εκπληκτική της ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Μία απίστευτη ιστορία. Το μικρό αυτό κορίτσι έχει τόση δύναμη και θέληση που μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Πηγή