Οι Γιατροί του είπαν να Αποσυνδέσει το Μηχάνημα που Κρατάει στη Ζωή τον Εγκεφαλικά νεκρό Γιο του. Τότε όμως συνέβη το Αδιανόητο!

Εσείς πόσο μακριά θα φτάνατε εάν ξέρατε ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ετοιμάζονταν να πεθάνει; Ο πατέρας αυτού του νεαρού πάντως, έφτασε σε απελπιστική κατάσταση. Τον Ιανουάριο του 2015, ο 27χρονος George Pickering βρίσκονταν σε κώμα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο νεαρός από το Τέξας, είχε δεχτεί στο παρελθόν μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια και οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι πλέον ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Οι Γιατροί του είπαν να Αποσυνδέσει το Μηχάνημα που Κρατάει στη Ζωή τον Εγκεφαλικά νεκρό Γιο του. Τότε όμως συνέβη το Αδιανόητο! 2

Η διάγνωση αυτή, προκάλεσε πολύ πόνο στην οικογένεια του νεαρού άνδρα και κυρίως στον πατέρα του. Οι γιατροί ανησύχησαν πολύ για την ψυχική υγεία του πατέρα και έτσι τη λήψη αποφάσεων ανέλαβε η μητέρα του George.

Οι γιατροί ζήτησαν την άδεια από τους γονείς του νεαρού να διακόψουν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή και να δωρίσουν τα όργανά του σε άλλους ασθενείς που τα είχαν ανάγκη. Μετά από σκέψη, η μητέρα συμφώνησε και ξεκίνησε η διαδικασία.

Ο πατέρας όμως του νεαρού είχε αντίθετη άποψη. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα τελείωνε έτσι η ζωή του γιου του. Έτσι, αποφάσισε να απειλήσει το προσωπικό του νοσοκομείου με ένα όπλο, ώστε να αποτρέψει αυτό το τεράστιο λάθος. Ο δεύτερος γιος του κατάφερε να του πάρει το όπλο μέσα από τα χέρια του, όμως εκείνος είχε και δεύτερο πιστόλι. Αρνούνταν να βγει από το δωμάτιο του ασθενούς. Περίμενε τρεις ώρες εκεί μέχρι που ανέλαβε να διαπραγματευτεί μαζί του η αστυνομία.

Οι Γιατροί του είπαν να Αποσυνδέσει το Μηχάνημα που Κρατάει στη Ζωή τον Εγκεφαλικά νεκρό Γιο του. Τότε όμως συνέβη το Αδιανόητο! 3

Ο πατέρας κρατούσε σφιχτά το χέρι του γιου του και τον παρακαλούσε να του δώσει ένα σημάδι ζωής, έτσι ώστε οι γιατροί να τον πιστέψουν και να σταματήσουν τη διαδικασία. Έτσι έγινε το θαύμα. Ο νεαρός άνδρας, πίεσε το χέρι του πατέρα του τρεις φορές. Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Τον επανεξέτασαν και διαπίστωσαν πως οι αντιδράσεις του δεν έδειχναν να είναι εγκεφαλικά νεκρός. Ο πατέρας του ανακουφισμένος, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Οι Γιατροί του είπαν να Αποσυνδέσει το Μηχάνημα που Κρατάει στη Ζωή τον Εγκεφαλικά νεκρό Γιο του. Τότε όμως συνέβη το Αδιανόητο! 4

Στη συνέχεια ο νεαρός ξύπνησε από το κώμα, έχοντας αναρρώσει πλήρως. Ο πατέρας του κρατήθηκε για έντεκα μήνες στη φυλακή για απόπειρα επίθεσης με θανάσιμο όπλο. Ο George δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο μακριά έφτασε ο πατέρας του για να τον προστατεύσει.

Οι Γιατροί του είπαν να Αποσυνδέσει το Μηχάνημα που Κρατάει στη Ζωή τον Εγκεφαλικά νεκρό Γιο του. Τότε όμως συνέβη το Αδιανόητο! 3

Δείτε όλη την ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί. Ευτυχώς, η απελπισμένη πράξη του πατέρα δεν έβλαψε κανένα..

via