Οι ασκήσεις που πρέπει να ξεκινήσεις από σήμερα για να βγεις σε μια εβδομάδα με ΤΟ κορμί στην παραλία!

Τι άλλο θα κάνουμε πια για να πάμε για 5-6 ώρες στην θάλασσα και να εμφανιστούμε με μαγιό;

Ασκήσεις γυμναστικής που πρέπει να ξεκινήσεις από ΧΘΈΣ για να αποκτήσεις ένα κορμί «στυλάκι» ώστε να μην αισθανθείς άσχημα λεπτό μέσα στο νέο σου μπικίνι.

Λοιπόν, σήκωσε ποπουδάκι από τον καναπέ και ξεκινάμε!

Ξεκίνα με τρέξιμο. Πρώτα απ’ όλα βελτιώνει την υγεία και εκτός από το να καίει θερμίδες βοηθάει και στην ψυχική υγεία.

Κάνε βαθιά καθίσματα για να κάψεις αρκετές θερμίδες και να τονώσεις τους γλουτούς σου. Για περισσότερη αποτελεσματικότητα -αν και λίγο δυσκολότερο- προσπάθησε να κάνεις κάθισμα και άλμα αμέσως μετά.

Μια άσκηση για πραγματικά ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα είναι τα πλάγια καθίσματα ανά πόδι. Εάν κάνεις 3 σετ των 10 επαναλήψεων ημερησίως τότε τα πόδια σου θα είναι καλλίγραμμα και ζηλευτά.

Και τώρα θυμήσου κάτι που έκανες από όταν ήσουν μικρό κορίτσι … σχοινάκι! Ξανά βάλε το στη ζωή σου γιατί είναι ο καλύτερο τρόπος για να χάσεις θερμίδες! Βάλε δυνατά τη μουσική και ξεκίνα να το διασκεδάζεις.

Πάρε την παρέα σου και πηγαίνετε βόλτα … αλλά τι βόλτα; Βόλτα με τα ποδήλατα! Ένα ακόμη τρόπος για να χάσεις εύκολα θερμίδες είναι η γυμναστική με ποδήλατο.

Και τέλος κάμψεις. Δύσκολο αλλά αποτελεσματικό. Δεν χρειάζεται να κάνεις μόνο ένα στιλ κάμψεων γιατί ίσως σε κουράσει εύκολα γι αυτό κάνε διαφορετικά στιλ.

Πηγή