Ξεκίνησαν να Φτιάχνουν ένα Τραπεζάκι του Καφέ αλλά μόλις δείτε το Τελικό Αποτέλεσμα; Θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρόκειται για τραπεζάκι του καφέ. Είναι ακόμη πιο δύσκολο να φανταστούμε ότι όντως ξεκίνησε να φτιάχνεται ως τραπεζάκι του καφέ. Ένας 15χρονος ιδιοφυία που πηγαίνει σχολείο, κατασκεύασε το τραπέζι με την πρόθεση να το μετατρέψει σε αντικείμενο υψηλότερης τεχνολογίας

Κερδίζοντας ένα μεγάλο σκορ για το σχεδιασμό του σε ένα φόρουμ, ο Baumstaller εξάπλωσε τις γνώσεις του στους ανθρώπους του Imgur σε μια ανάρτησή του που έχει γίνει viral.

Το τραπεζάκι κατασκευάστηκε σε δύο διαφορετικά τμήματα. Αρχικά, το ανώτατο πλαίσιο του τραπεζιού κρατά δύο αμφίδρομους καθρέφτες που δημιουργούν το ειδικό εφέ.

Προσθέτοντας τέσσερα κοινά, τετραγωνισμένα πόδια τραπεζιού, η συνολική εικόνα του τραπεζιού είναι σχεδόν τελειοποιημένη.

Το ξύλο βάφτηκε για μια πιο επαγγελματική όψη.

Στη συνέχεια, βάφτηκαν και ενσωματώθηκαν και τα πόδια στο υπόλοιπο. Ο συγκεκριμένος χρήστης του Imgur, επέλεξε το χρώμα να είναι απλώς λίγο πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση του ξύλου.

Μόλις το βάψιμο σε ολόκληρο το τραπέζι τελειοποιήθηκε και στέγνωσε, ακολούθησε η δυσκολότερη διαδικασία.

Ο κάτω καθρέφτης διπλής κατεύθυνσης τοποθετήθηκε και στη συνέχεια καλωδιώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία.

Πριν τοποθετήσει το επάνω πλαίσιο, ο χρήστης του Imgur έκανε μια τρύπα στο πόδι του τραπεζιού για να τοποθετήσει το καλώδιο τροφοδοσίας κρατώντας το κρυμμένο.

Τα φώτα LED κολλήθηκαν γύρω από την περίμετρο του τραπεζιού.

Το επάνω πλαίσιο προστέθηκε στην κορυφή του τραπεζιού.

Το τραπέζι με αμφίδρομους καθρέφτες, αρχίζει να φαίνεται αρκετά καλύτερο από ένα κοινό τραπεζάκι καφέ! Αλλά όπως γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι ένα κοινό τραπέζι του καφέ.

Τα φώτα LED, κάνουν το τραπέζι να δείχνει μαγικό.

Και το πιο όμορφο μέρος αυτού, είναι τα απίστευτα πολλαπλά χρώματα.

Για να πετύχετε το καλύτερο εφέ, κλείστε όλα τα φώτα του σπιτιού σας.

Ο YouTuber Alex Hack δημιούργησε ένα παρόμοιο έργο στο οποίο το τραπέζι αλλάζει χρώματα εν δράση.

Και δεν είναι το μόνο έργο που έχει γίνει με αμφίδρομους καθρέφτες. Ο YouTuber Mist8k, σας δείχνει πως να το δημιουργήσετε εύκολα.

Πηγή