Ντρεπόταν για τα μαλλιά της και φορούσε συνέχεια καπέλο. Όταν όμως δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση, θα μείνετε άφωνοι!

To να βρεις το ιδανικό κούρεμα για σένα μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ την εμφάνισή σου. Σήμερα, θα γνωρίσουμε την Sarah η οποία θέλει να κάνει το πέρασμα από την προστατευμένη ζωή στο σπίτι στην πραγματική ζωή.

Ο Theodore Leaf, ένας πολύ έμπειρος κομμωτής δέχτηκε την πρόκληση να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά τα μαλλιά της 21χρονης. Οι γυναίκες της φυλής της έχουν τα μαλλιά τους μερικώς καλυμμένα και όσο πιο απλά γίνεται λόγω παράδοσης.

Έτσι, η πρωταγωνίστρια του βίντεο δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της ούτε έχει κάνει κάποιο παράξενο κούρεμα.

Είπε πως το καπέλο που φοράει είναι πράξη ταπεινότητας και πρέπει να το φοράει συνεχώς. Είπε πως ενώ δεν της αρέσει και τόσο που το φοράει, την βολεύει πολύ γιατί δεν χρειάζεται να ασχοληθεί πολύ με τα μαλλιά της κάθε πρωί.

Οπότε γιατί θέλησε να κάνει αυτήν την αλλαγή; Είπε πως ήθελε λίγη περιπέτεια. Τώρα μάλλον θα σκέφτεστε πως θα πρέπει να φοράει και πάλι το καπέλο της.

Όχι ακριβώς. Στην παράδοσή της υπάρχει κάτι που λέγεται Rumspringa. Είναι μία περίοδος που οι νέοι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν στις παραδόσεις του δυτικού πολιτισμού και να εξερευνούν τον τυπικό αμερικανικό τρόπο ζωής.

Ο κομμωτής της βέβαια έλαβε υπόψιν και το καπέλο της, αφού θα πρέπει να το φοράει τον περισσότερο καιρό. Η πρόκληση ήταν να βρει ένα στυλ που θα είναι πολύπλευρο, είτε φοράει το καπέλο της, είτε έχει ελεύθερα τα μαλλιά της.

Όταν τέλειωσε με το κούρεμα και κοίταξε στον καθρέφτη, δεν πίστευε στα μάτια της!

Φαίνεται πολύ ωραία. Η φίλη της, Laura, παραδέχτηκε πως τα μαλλιά της είναι καυτά. Συμφωνούμε!

Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί: 

Πώς σας φαίνονται τα μαλλιά της; Έχετε κάνει ποτέ μία παρόμοια μεταμόρφωση;