Να γιατί η Πράγα τον χειμώνα είναι η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης

Πράγα, η πόλη του Κάφκα και του ζωγράφου Μούχα. Μία πόλη, σήμα κατατεθέν της Βορειοκεντρικής Ευρώπης. Aπό το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Το ιδιαίτερο μείγμα μπαρόκ κ… Πράγα, η πόλη του Κάφκα και του ζωγράφου Μούχα. Μία πόλη, σήμα κατατεθέν της Βορειοκεντρικής Ευρώπης. Aπό το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Το ιδιαίτερο μείγμα μπαρόκ και γοτθικής αρχιτεκτονικής, από τις καλύτερα διατηρημένες παλιές πόλεις της Ευρώπης στις όχθες του Μολδάβα, η σημαντική πολιτιστική κληρονομιά τα jazz clubs, το μαύρο θέατρο και η αύρα εποχής που αποπνέει τοποθετούν την Πράγα ανάμεσα στις πιο ατμοσφαιρικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και έχει 1,2 εκατομμύριο κατοίκους.

Εμείς  λατρευούμε τα ταξίδια και συλλέξαμε μια εντυπωσιακή και χειμερινή συλλογή με φωτογραφίες της Τσέχικης πρωτεύουσας και σας προτείνουμε να την επισκεφτείτε ειδικά φέτος τον χειμώνα διότι εκτός από την αστείρευτη ομορφιά προσφέρει και πολύ οικονομική διαμονή και φυσικά απίστευτες μπύρες.

Πράγα τον χειμώνα 2

Πράγα τον χειμώνα 3

Πράγα τον χειμώνα 4

Πράγα τον χειμώνα 5

Πράγα τον χειμώνα 6

Πράγα τον χειμώνα 7

Πράγα τον χειμώνα 8

Πράγα τον χειμώνα 9

Πράγα τον χειμώνα 10

Πράγα τον χειμώνα 11

Πράγα τον χειμώνα 12

Πράγα τον χειμώνα 13

Πράγα τον χειμώνα 14

Πράγα τον χειμώνα 15

Πράγα τον χειμώνα 16

Πράγα τον χειμώνα 17

Πράγα τον χειμώνα 18

Πράγα τον χειμώνα 19

Πράγα τον χειμώνα 20

Πράγα τον χειμώνα 21

Πράγα τον χειμώνα 22

Πράγα τον χειμώνα 23

Πράγα τον χειμώνα 24

Πράγα τον χειμώνα 25

Πράγα τον χειμώνα 26

Πράγα τον χειμώνα 27

Πράγα τον χειμώνα 28

Πράγα τον χειμώνα 29

Πράγα τον χειμώνα 30

Πράγα τον χειμώνα 31

Πηγή