Να Γιατί Δεν Πρέπει Να Ακουμπάς Το Πόδι Σου Στο Ταμπλό Του Αυτοκινήτου

Φαντάζει αυτονόητο, οπότε θα περίμενε κανείς πως δεν χρειάζεται εξήγηση το γιατί δεν είναι ασφαλές να ταξιδεύει κάποιος με το πόδι πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Να όμως που χρειάζεται και η παθούσα Audra Tatum χρησιμοποιεί το δικό της -επώδυνο- παράδειγμα για να προειδοποιήσει άλλους ανθρώπους που ίσως κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη.

Η γυναίκα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έβαζε το πόδι της στο ταμπλό, με το που έμπαινε στο αυτοκίνητο, πιστεύοντας πως εάν υπάρξει κάτι έκτακτο θα προλάβει να το κατεβάζει. Το έκτακτο συνέβη και προφανώς δεν πρόλαβε.

Τον Αύγουστο του 2015, την ώρα που πήγαιναν με τον σύζυγό της να πάρουν τους γιους τους, τους έκλεισε ένα άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο και τράκαραν. Όλοι τη γλίτωσαν με μερικούς μώλωπες και αμυχές εκτός από την Audra. «Άνοιξε ο αερόσακος, εκτόξευσε το πόδι μου κι αυτό μου έσπασε τη μύτη. Έβλεπα την πατούσα μου να έχει γυρίσει προς το πρόσωπό μου» αφηγείται στο CBS.

Έσπασε τον αστράγαλο, τον μηρό και το χέρι της.

«Βασικά έσπασε όλη η δεξιά μου πλευρά και αυτό έγινε λόγω της άγνοιάς μου. Δεν είμαι ο Σούπερμαν, δεν μπορούσα να κατεβάσω εγκαίρως το πόδι μου» λέει.

Η Tatum υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις και θεραπείες. Χρειάστηκε πάνω από έναν μήνα για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Δύο χρόνια μετά, η περιπέτειά της δεν έχει τελειώσει, αφού δυσκολεύεται στην δουλειά της και δεν μπορεί να σταθεί όρθια για πάνω από τέσσερις ώρες.

Πηγή